mandag 21. januar 2008

HorelarmSånn horepersonlig er ikke by:Larm akkurat proppet med selve hjertemusikken til horebarna. Skam på dere, by:Larmere! Skaaaaam, sier vi. SKAM. Men...vi sjekka ut programmet, og såvidt vi kan se, iblant emorock, rampepunk og gnikkepop - fant vi disse representantene som muligens kan pirke på smilebåndet vårt, tafse på dansefoten vår eller eventuelt dunke på nikkenakken vår.

Hooga Troopers
Glad-hip-hop fra hovedstaden er ikke dumt. Han Olegutt er jævlig musikalsk. Og de er alltid glade, lizm.

Kocky
Hmmm. Svensk hiphop-produsent som blant annet har jobbet med Timbuktu. Snuttene som lå på MySpace'n hans var liksom ikke det helt store. Men vi gir han muligens en sjanse.

Nils m/Skils
Nils er skilla, og han har liksom holdt flere hundre konserter. Det er fare for at det blir god stemning, hvis han drar ein heftig freestyle - han ble jo norgesmester i 2004, jo! Fabrikken ekke stadens beste scene, meeeen hvem veit.

Looptroop
Her, ja! Her har vi gutta som har hoppa rundt på scenen i 14 år. Vi kjenner jo Promoe, fletteguri, som soloartist, men nå kommer hele gjengen for å lage bråk. Det kan bli godt.

STL
Hu Stella hu er ei glad jente, som vi allerede har sett i aksjon før Paul Wall. Alt vi kan si er at man ikke bør kimse av en dame med så flott latter.

Mapei
Kanskje litt oppskrytt. Men dama bor i grenseland, og det er ikke det styggeste landet vi veit om. Hun gjør hvertfall det som for tiden er mest trendy av alt, blander elektronika, hip-hop, soul og clasher det sammen til en noe uforståelig, men litt fengende graut.

Vel, dette var faktisk alt så langt vi kan se. Og det er jo fader meg altfor lite! Har du noen kommentarer eller forslag til hva vi burde få med oss? Syng uuuuut!

Ingen kommentarer: