fredag 25. januar 2008

GODSAKER å glede seg til

Her kommer GODE horer til DEG som i følge ordene på gata kommer med album i år...ENJOY!
Ovenifra og ned: Kelis, Cassie, Christina Milian, Foxy Brown, Tweet, Da Brat, Remy Ma, Lil' Mama, Eve. Det ryktes at også Lil, Kim, Shwanna, Ms. Jade, LeToya, Keri Hilson, Faith Evans, Ashanti og moneymachine Beyonce slipper album i år.

Andre godsaker å glede seg til hvis ryktene er sanne: Busta, Bun B, Clipse, Crooked I, Hot Boyz, Just Blaze, Pastor Troy, Snoop, Three 6, timbaland, The Game... Dette kan bli et godt år. På alle måter.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hey! Hoetell er en kjempemorsom blogg, liker å følge med:) Skjønner at dere bruker ordet "horer" i den forstand at det er noe kult/morsomt/ironisk... (?) Men noen ganger kan det bli litt mye. Sånn som med disse artistene.. Jeg syns det blir litt nedlatende til tider.. Kan dere ikke "kalle" dem noe annet? Eller hylle dem på en annen måte. Noen jentemusikere kan kalle seg selv for hoes, eller noe annet i den sjangeren. Når andre kaller dem for det, så virker det nedlatende. Hadde dere likt det om noen andre enn dere selv hadde kalt dere for horer, eller horemamma, eller hva det er dere kaller dere noen ganger? Men fortsett med det dere driver med i forhold til bloggen og slikt. Den er som sagt kul, og en blogg jeg følger med på;)

Hoetell sa...

Ordet er forsøkt brukt på en ironisk måte da "hoe" = "jente", nesten på generell basis, i den kultur og musikalske sjanger sin vi plasserer bloggen vår i. Det er selvsagt ikke meningen å støte noe eller noen med måten vi bruker ordet på, og takker for innlegget ditt i så måte! Takk for at du følger med å passer på jentene!

Hoetell2 sa...

Skjønner at du synes det er litt drøyt til tider. Men personlig bruker vi aldri "hoe" eller "hore" om noen vi IKKE liker. Vi har kanskje snudd det litt på hodet, noe som lett kan misforstås. Uansett. Vi er glad for å ha rei som leser.
Hoetell part 2

sir sleep-a-lot sa...

parker tøfla dine a anonym