mandag 28. januar 2008

Keep it up!Det er ingenting som varmer damenes hjerter mer enn når norske, ivrige bookingfolk booker GODE saker, altså hiphop, til hovedstaden. Altså. Vi er et jævla lite land. At noen gidder å reise hit i det hele tatt burde vi være sykt takknemlig for. Men husk nå da. At hver gang du stikker på konsert, er det noen som har slitt noe jævlig for å få det i boks. De har sittet søvnløse på MSN og chætta med slitsomme bookingagenter og managere. De har sendt 324 mailer om summer, private jets og endeløse raidere. Noen ganger går'em i underskudd også. Men alt dette blir gjort for at vi, fænsa, skal få nyte en kveld som oser av brunst og lykke.

Vi vil starte med å takke gutta i Tornado Booking for at de tok mot til seg, og lot gullgliset sjæl, Paul Wall - ta plass på Sentrum Scene før jul. Det var, som tidligere nevnt, en særs god opplevelse for oss. I tillegg har de kjekket seg med artister som Rakim og Chamillionaire. Fortsett. FORTSETT, sier vi.

Ogsåååå vil vi selvsagt klappe han Christoffer på skuldra, som via sitt bookingbyrå Quality Time, gjør denne våren svært god. Ikke nok med Lil' Wayne, som selvsagt er glanyheten selv, men også rakkerne Redman og Methodman. Sammen. Dessuten kunne han tilby både Busta Rhymes og Common i 2007, for å nevne noen... og ikke for å være obsternasig her, men vi VEIT at det er mere smågodt i vente fra denne karen. Nam nam nam.

Nå krysser vi bare fingra for at bra folk som disse fortsetter arbeidet, og lager masse herlige rabalder på stadens scener i tiden som kommer. We'll be there.

Ingen kommentarer: