fredag 4. januar 2008

Weak weekend

Noen helger skjer alt det kule på en gang. Noen helger er det godbiter både fredag og lørdag. Andre helger skjer det rett og slett ingenting gøy. Denne helgen er en slik helg. La oss forklare.

Ikveld skal trendtrynene på Blå, for å veive flaggene sine for TomTomKlubb. Der funker det ikke å danse med ansiktet ned, for å si det sånn. Men det er sikkert et fint sted å dele ut visittkortet sitt på ? Lørdag speller Patski "Jeg stepper opp mic-gamet mitt" Love, altså Juicy på Blå, og samtidig speller Jaywalkerne opp til dans på Rå. Begge oppleggene kommer til å være så minglete, bloggete, fargerike og trendy at før du rekker å si RAVEPARTY har noen hilst på deg, foreviget deg, og blogga deg på en trendy bildeside. Og det er jo godt for deg, hvis du liker sånt.

Hvis du derimot liker å danse uten å bli forstyrra, drikke din øl i fred, hyggelige folk som smiler til og med når fotografen ikke tar bilder, da tar du en rolig helg. Kanskje du heller kan gå på schino? Så slepperu både fylleangsten og sleipe slanger. Godt for deg.