torsdag 14. februar 2008

SXSW

SXSW i Austin, Texas regnes som USAs viktigste happening for den internasjonale musikkbransjen. Se for deg By:Larm, bare litt større. Over 1000 artister opptrer 2. uka i mars når SXSW arrangeres for 22. gang. El Axel var der i fjor og kosa seg med Devin the Dude, men i år er det Bergen som går av med prisen for norsk-by-med-flest-SXSW-deltakere.
Bjørn Torske, SYME, Sissy Wish (som egentlig er fra Oppegård, men Bergen er tydeligvis bedre for henne), Silje Nes, Ralph Myerz (igjen) og SistMenIkkeMinst LARS & A-LAGET! Det er Bergensfolket sitt, det! Av andre norske artister som opptrer kan vi nenve 1349, Shining, Hanne Hukkelberg, Kim Hiorthøy, Kate Havnevik, Goat the Head og Ida Maria.

..og som om ikke det var nok skal vår favorittsvenske også make her apperance. Ja, vi snakker om Robyn. Dama er så fin og flink, og "With every heartbeat" på selveste Valentinsdagen bidrar til godvonde gnisninger i sjela. God tur til alle sammen, og se opp for rapport fra Bergensboysa i Norges mest underholdende magasin. Vi andre kan kose oss med Weezy F. Baby og Birdman på Sentrum Scene.

Her kan du se full liste over hvem som spiller.

Ingen kommentarer: