fredag 7. mars 2008

Tilbake i tid

Hvis du lengter hardt og inderlig tilbake til dagene du hang på klubben, sjekka ut han sykt deilige karen i 9B og grein til 3T, så har et unevnelig sted i Oslo tenkt til å prøve å ta deg tilbake i kveld med en levende tidsmaskin.

Tidsmaskinen serverte hits til den store gullmedalje i 97-98 - 5 av de nummer 2 hits i United Kingdom. Her til lands var han all over the place og fikk heavy rotation gjennom ti i skuddet og topp 20 sendingene på radio. Mannen er også kjent for å lage sanger på ulike språk. Hittil er engelsk, fransk, spansk, italiensk, finsk, dansk og japansk testa (hvis Wikipedia er noe man kan tro på).

Hvis ikke du skjønner at vi snakker om Sash! så levde du trolig ikke på slutten av 90 tallet, eller så var du GAMMAL på slutten av 90 tallet og gikk GLIPP. G.L.I.P.P. No hatin' on us fordi DU måtte danse roligdans til ekle Extreme låter og støgge Stage Dolls sanger. Nuvel. Horedigresjoner fra helvete, lev med det, vi er horer.

Mannen bak "Ecuador", "Adelante", "Stay", "Mysterious times", "Encore Une Fois" og "La Primavera" er altså å finne på oslos mest unevnelige utested i kveld! Legg gjerne inn en kommentar om din favoritt sang-til-å-hate by Sash!

Ingen kommentarer: