mandag 21. april 2008

Venner, uvenner, kjente og bekjente!


Den siste tiden har vi skjønt at vi har en serrrrriøs mengde med faste lesere. Det er veldig gøy. Det har vi både skjønt takket være statistikkene, men også fordi vi stadig får tilbakemeldinger in the streets of Oslo, eller the nightclubs om du vil. Ja, vi har faktisk fått bekjentskaper på denne måten. Det er gøy. Vi blogger jo først og fremst fordi vi har en ekstrem trang til å dele meninger, synspunkter og god musikk - men også fordi vi vil nå ut til folket. Og det gjør vi.

Vi ser på bloggene til blogg.no at det er ganske "i tiden" å oppfordre folk til å gi lyd fra seg, og siden vi er svært glad i trendiness gjør vi det samme.

Kan du ikke skrive i kommentarfeltet hvorfor du leser denna bloggen a? Gi deg til kjenne! Det hadde vi blitt så sjukt glade for, og kommer til å pushe på med masse morsomme bilder og innlegg som takk. Kanskje vil du briefe litt med din egen blogg også. Og ja, du kan jo være anonym, men det er mest horeaktig og godt å være seg sjæl. Og vi er jo glade i deg uansett, siden du er en leser.

Kommentarfeltet er for alle!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg leser fordi Silje er supasis og Christine er heit! :)

Hoetell sa...

Jæævla god grunn, faktisk den beste vi har hørt på lenge. :-)

Anonym sa...

jeg gir meg til kjenne. ble dere sjukt glade nå?

Anonym sa...

Ja. Faktisk! Jeg jubler! I spagat!

Anonym sa...

hahaha.. da er du glad på ordentlig. godt å høre!

Joppe sa...

jeg har Silje på msn, men har aldri pratet med henne

big up hoez