tirsdag 27. mai 2008

De heiteste rapperne?

MTV har igjen kåret årets råeste rapacts. Vi er fulle av cava og faen, men føler likevel det er på sin plass med Hoetells kommentar til musikkanalens liste. Vi liker egentlig å begynne på bunn, men fordi vi syns førsteplassen er så fucked up så kan vi ikke dy oss. Vi må begynne med nr. 1 og gå nedover.1. Kanye West: Har gitt oss noen gode ting i året som var, men VERDENS heiteste rapper? Fo' real? Nei. Dessuten er han ikke fristende. Han er krevende og sutrete. Han har jo hoes fra morra til kveld, han burde være verdens gladeste mann. Who cares about prices?
2. Jay-Z: Ah, vår mann. Vi gleder oss stort til Hova på Hove. Det som gjør Sean Carter til den eminente mannen han er.... er munnen hans. På alle måter. Han har levert noe av det beste verden har hørt gjennom dem. I over 10 år! Dessuten er leppene store og gode for oss.
3. Lil Wayne: Burde vel strengt tatt vært nummer 1. Han er rockstar number one i hiphop, og mer produktiv enn tøser på 09-23 skift. Han har dessuten levert den største slagern i sjangern til nå i år, Lollipop.
4. Rick Ross: The Boss på en god nummer 4. Her kan vi være enig, og nok en gang meddele at vi gleder oss til å se mannen. IGJEN takket vært QualityHJELM som har booka sjefen til SummerJam 14. Juni. People, be there.
5. Snoop Dogg: Bikkja vår leverte et godt album i Ego Trippin'. Hoetell likte skiva. Men det er jo bitches & hoes i fleng hos Snoop, og vi føler jo selvsagt at alle låtene handler om oss. Det er godt å få anerkjennelse av anerkjente menn. Men.. verdens 5. HEITESTE rapact? Deeet kan vi ikke være helt enig.
6. 50 Cent: Kjeder oss. Han var fantastisk når han ville bli rik eller dø i forsøket. Men nå... Nå er han bare han karen som ikke klarer å snakket reint. Og Candy shop, liksom? Vi trenger det litt mer direkte.
7. Lupe Fiasco: Sikkert.... sikkert.... C: Men han er litt sånn... S: Jeg veit. Whatever.


Ja, det er du.

8. Young Jeezy: Hei, få mannen oppover på lista. Snømannen med de beste adlibsa på jord burde fått mer enn en lusen 8. plass. Han er jo heit. På alle måter. Og har en hes, god stemme som hoes kan adlyde.
9. Andre 3000: Yeah! 3000 er nummer 1 for Name. For oss er han... noe sånt som dette. Han er rå, men vi brenner oss ikke.
10. T.I.: Vi digga big shit poppin. Men etter det. Vi veit om folk som burde hatt plassen hans på denne lista.

Hvor er elefanten?
Og hvor faen er horene?

Ingen kommentarer: