tirsdag 6. mai 2008

Jeg er......ekte, jeg lover!!! Lydverket har blogget et fiffig innlegg om MTV frøkna Charlotte Thorstvedt. For noen er det viktig å vise verden at man liker de "rette" tingene og har indiereferansene på det rette stedet. Skal man tro N & Ds tidligere skribent Yoko Homo er a gla i godsakene, også. Vi veit ikke helt, vi. Er dere for en fotoshoot med Hoetell liggende oppå en Beatstreet VHS, Big L skiver og en KRS-1 poster i NWA tskjorter og Camp Lo truser?

6 kommentarer:

Andreas sa...

Det presserende spørsmålet er selvsagt hvorvidt det er fotograf Bjørn Opsahl som med overlegg forsøker å drite ut keeperdatteren, eller den unge damen selv som har valgt tilbehøret. Hvis det hele er Opsahls verk vil jeg gå så langt som å kalle det en genistrek. Hvis det er Thorstvedt selv som har tatt regi er det hele bare ufrivillig komisk. Sosiologistudenter landet over har fått et godt utgangspunkt for semmiotisk analyse, om ikke annet.

Silyeah sa...

Jeg heier på Bjørn Opsahl-genistrek-teorien, vi har jo sett på Top Model at han liker å drite ut småjenter... og hvor i helvete kommer Agent Provocateur-boka inn? Leser hun om frekt undertøy? Er det...sexy? Og hvorfor vet jeg at Sonic Youth t-skjorta hennes er et av yndlingskjøpene hennes... JO! Fordi hun stilte opp i en motereportasje og fortalte om det. Stemmer, det.

Bloggfører sa...

Bloggføring kan med dette, i samarbeid med (på mer enn én måte) Yoko Homo, bekrefte at Charlotte Thorstedt er glad i godsaker av den, ja, gode sorten. Nam, sier a, den fætta.

Coz.

magne sa...

jeg sier ja til hoetell photoshoot!

Cassa sa...

jeg er enig med magne!

jenni5000 sa...

Eller kanskje de referansene bare er en liten brøkdel av det som faktisk representerer charlotte på dette bildet. Jeg synes det er bra at hun finner måter å få frem det hun står for og den personen hun er, selv om det er på en litt cheesey måte.