onsdag 21. mai 2008

WE CANNOT


FORGET ABOUT EMILYS PUSSY!

Emily, hvem faen er du? Kan du sende oss et bilde av fitta di eller komme hit å leike på podiet? For vi trenger å vite hva som gjør akkurat DITT underliv til det beste. Dessuten lurer vi på om du bruker hølet aktivt nå som du er så poppis eller om du sparer deg til særskilt gode menn. Eller kvinner?

11 kommentarer:

Anonym sa...

det er hu som skreiv sexguiden til nattogdag, feltreporter Emily.

Anonym sa...

ja hun har faktisk jæla god fitte

Anonym sa...

Du ser jo at det er gutteskrift.

Anonym sa...

Det er ikke det at ho er så jævlig god, det er at fitta hennes er så jævla pen syns jeg. Den er nesten like fin som fitta til Pamela i hjemmevideoen til ho og Tommy Lee. Perfekt lita bolle, med en sylskarp strek, og passe klitte...Kom akkurat på at klitte og fitte rimer..

Anonym sa...

Det heter KLITT, din lille dritt.

Anonym sa...

Bare bedre og penere og mer sulten år for år. Akkurat nå for tida er det gutta i Trondheim som får!

Anonym sa...

jeg traff ei dame for noen uker sia som het Emily. Var egentlig fra oslo men sa hu hadde type her i by'n. likevel så blei det onenight-standet det villeste jeg har opplevd. blond,barbert,er med på alt....og virkelig fin f...e! Hilsen heldig 20 åring, Trondheim

Anonym sa...

jeg veit hvem det er

Anonym sa...

...tørr jo ikke påstå,men alle info passer med 19 årige Emily C.....
Freshere og mer aktiv fitte har ingen i kompisgjengen min smakt...

Russ'09

Anonym sa...

Hei
er ei jente på23 år. Trikse er skjønner dere ; dersom ei jente vil at en type skal like fitta hennes, må hun vise han at hun liker den og er stolt av den selv! Gutta blir utrolig tent dersom vi jenter snakker om fittene våre. Ikke vær sjenerte. Gutta dingler jo rundt med den hele tida! Nei vil du virkelig få oppmerksomhet fra en fyr,så brett deg ut,la han få se,skryt,vær stolt! du er ingen hore for det. og husk! Barbering og renslighet er et must!
Oslojente

Anonym sa...

Helt enig med Oslo-jenta! Jeg blir steinkåt når jeg merker at ei dame liker å vise seg. Er dere enig,gutter?