lørdag 7. juni 2008

Bytrynebacheloretten

Vi lovet å følge opp bytrynebacheloren med en tilsvarende oversikt over ledige, heite, kvinnelige bytryner. Du skal aldeles snart få vite hva Joe Budden mente om chicksa på lista, men først kan du dele din egen mening i kommentarfeltet. Hvem har'u løst på?


Maja Casablanca

Det mindreårige alternativet. Bloggebaben (17) som starta med å vise trynet sitt på forsiden av Spirit og fortsatte å dukke opp i en hel del andre medier. Nå leiker hun seg visst som modell også. Problemet er å få møtt dama med tanke på at hennes unge alder kombinert med avisoppslag har ført til utestenging fra byens gode nattklubber. Freudian kicks fest, kanskje?


DJ Purple

Det kvinnelige DJ-alternativet. Glad i soulmuzik, Teddy Touch og krøller. Norges deiligste dame-DJ. Enn så lenge. Pluss for å være tilgjengelig på diverse klubber i hele landet.


Hanne aka. Hæn

Partyalternativet. Hos Hanne får du mat, øl og selvskreven musikk på vorspiel. Du får blondt hår, søte smil og ekte drøbakkjærlighet. Ring a når du skal på stranda. Eller Blå.


Elisabeth Carew

Alternativet for de som er glad i briller. Elisabeth er optikerassistent og liker å synge om destruktiv kjærleik. Broren hennes legger kortet i baren og du får gratisbilletter til storkamper i fotball. Minus for å gjemme sitt flotte utseende i mindre flott tøy på scena.


Hanne Danielsen

Bloggealternativet. Sammen med Maja C. er Hanne D. bloggerenes drømmedame. Hun er en av de som er mest avbildet hos Oslos utelivsbloggere og har en stor haug med bloggete venner. I tillegg kan hun skrive flotte artikler om hvor jævla deilig du er. Også har hun pannelugg og røde lepper.


Lilia

Jetsetalternativet. Dama har vært innom 5 fester på den tiden horene har tømt en flaske Cava. Lilia jobber i klesbransjen og er alltid dritglad og stressa. Ryktene løper om DJromanser, men er'ukke kjærast, så er'u singel. Bli en av de 800 vennene hennes på face og kjemp om den kreative damas oppmerksomhet. Du er ikke alene.

17 kommentarer:

Bloggfører sa...

Hold dere unna Hanne Danielsen. Hun har vært, og er fortsatt,vår egen lile kjæledegge. Observante bloggere har kanskje fått med seg at hun har ligget lavt den siste tiden. Med å "ligge lavt" mener vi å ikke være avbildet på Oslonights. Vi vet hvorfor. Hun har vært opptatt med andre ting, for å si det sånn. Den kjerringa elsker oss.

bloggforing.blogspot.com

Anonym sa...

HÆN!

Anonym sa...

Jeg har ikke lyst på noen av dem.

Anonym sa...

Dette er gøøøøøøøøøøy.

Disse bachelorettsa burde ta det som komplimænter!

Heier på Maja!

Best Friend sa...

majamajamajamajamajamajamajamajamajamaja

Trine sa...

Hæn skriver stygge ting om dere på bloggen sin. Hun fortjener dermed ikke den positive omtalen dere gir henne her. Hvem vil ha en dame med hasjnoia?

Greenbutton sa...

Caaaasaaaablaaaancaaaas! Maja er bestest! ^_^

Anonym sa...

hæn er best! fuck alle dere!

Hoetell sa...

Hoetell merker seg at alle guttene som har blitt nevnt i pollen og bytrynebacheloren har tatt det som et kompliment. Og at anonym nummer 4 på denne kommentarlista har den samme forståelsen av hele greia som det vi har.

Anonym sa...

Maja er søt :)

julie ilona sa...

HÆN

Fleurette sa...

Maja CasablancaS <3

Anonym sa...

Finn noe bedre a, slitsomme jenter.. DJ purple er digg da.

Magne sa...

DJ Purple er søt

Anonym sa...

Lilia!
Selvom hun har en strange-ass accent!

Yo sa...

Hæn er nydelig, hun er til å spise opp! Herlig stil også. Dessuten går hun på sosionom og vil hjelpe folk:) Bra tjej!

Anonym sa...

link til bloggene?