tirsdag 8. juli 2008

Tar det tilbake

Lene Alexandra har fjernet brystene sine. Det brakte tankene til ting jeg gjerne skulle ha ugjort. Dersom livets strabasiøse stunder hadde vært like enkle å fjerne som silikonpupper, skulle jeg gjerne ha gjort som Christer Falcks tidligere postergirl. Fordi mine handlinger ikke kan fjernes med et enkelt inngrep må jeg nøye meg med lærdommen.

1. Rappere med briller er ikke gode å kline med.

2. Bloggebitches som prøver å stjele kameraet mitt for å slette bilder av seg selv, og fortsetter å snikfotografere horene må gis fysisk avstraffelse. Lugging, kanskje. Tramping på sko, kanskje. Noe som svir i bloggesjela.

3. Hvis man blogger et innlegg om kule folk kan det hende man opplever at de er selvhøytidelige og døve. Og gir respons som vitner om ingen selvinnsikt, eller humor overhodet.

4. Pakk inn puppene på Rå.

5. Mensen kommer når du minst venter det. Og minst trenger det.

6. Sydenturer med venninner funker som trekant med kjæresten. Det er alltid noen vonde følelser involvert. Som kommer til overflaten og gjør det hele kleint, vondt og sårt. For alle. Særlig når det er alkohol involvert. Og det er det. I syden. Og i trekantsituasjoner.

7. Gjestelister på Oslo Vest er ikke gjestelister. De er mer a la carte menyer hvor solariumsbrune dørvakter bestemmer hva de har lyst på. De vil ha glasert lefse med høye heler.


PS. Verden hater deg ikke selv om den ikke sier at den elsker deg.

Love, C.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hvem er rapperen med briller og hvem har klint?

RiRRI sa...

"My boobs are okey!"


YEAH RIGHT!

LK sa...

den 2`ern der har jeg merket jeg også.. but i don`t bow down for bitches! -or hoes.