mandag 17. november 2008

Dette er en rebus!

Hva blir dette tilsammen?

7 kommentarer:

Anonym sa...

charlotte thorstvedt ???

chrissypop sa...

Ikke Noreg i alle fall.

Maria sa...

American apparel?

A.C. sa...

NEW YORK babyyyyyyy

RiRRi sa...

Du er hypp på å dra til utlandet; På flyet over leser du moteblader for å finne ut hva du skal kjøpe for å være den hotetste jenta i gata når moten etterhvert kommer til lille Norge også.
Du ender opp med å kjøpe svarte hæler som er fete som faen i følge bladet, men dog jævlig udigge å gå med. Derfor kjøper du ett (eller maaange) par air max for å gi føttende dine en følelse av spa i forhold til hælene, og matcher maxene opp med en trendy kort short. Dette har du på deg på vei til stranda, eller bassenget.. evt spaavdelingen på hotellet.. hvor du skal vise frem din nyinnkjøpte dyre fancy sølv-badedrakt som bare kosta 130 dollar på romjulsalget.
På kvelden bruker du igjen den korte shortsen, men denne gangen iført de vonde hælene igjen, og fester så hardt hele natta, at morningen etter kun overleves fordi du har en starbucks sjappe i meeeget kort gangavstand fra hotellet.


Kan jeg bli med? eller.. gidder du kjøpe med noen max til meg også... alt annet kan jeg være foruten egentlig hahah

Hoetell sa...

Godt forslag! Det er hvertfall ut på reise. Fly til Glasgow. Kaffe, billige og bra blader, sølvbadedrakten symboliserer American Apparel.. hehe :-) og air maxa symboliserer.. at vi skal tråle footlocker! ye!

Anette sa...

stygt?