fredag 28. november 2008

Kanskje ikke bra...

....men helt okey.

Kanye, Britney, Luda, Madcon og Beyonce er gjennomhørt. Jeg kaster meg ikke inn i rekka av hypnotiserte 808-fans, enda, men skiva har voksepotensiale. Så kanskje, senere. Bortsett fra det katastrofale coveret er Madcon-albumet forholdsvis bra. Men igjen - hvorfor DET bildet på coveret? Hjelp. Beyonce er et vondt stykke cd bortsettfra et par danseanthems som Diva og Single ladies. Luda har vært bedre. Britney er amazing, men Blackout var bedre. For dere som har hørt: Anbefal deres favoritt i kommentarfeltet - hjelp folket.

I går var det quiz i tro torsdagstradisjon, om enn uten full horerepresentasjon. Rockequizen kunne by på eksepsjonelt få gode ting for øret - det beste vi fikk var Puff Daddys Godzilla-låt. Og K-Ci & Jojo. Uansett. Poenget med å nevne quizen var at denne låta ble spilt (sånn apropos mimring tilbake til 90-tallet, denne er til deg Rirri):


C.

2 kommentarer:

RiRRi sa...

YEEEAHHHHH!!!! NÅ SNAKKER VI! Hehehehe

The Mats sa...

Går i klinsj her og sier at See You In My Knightmares er den eneste låta jeg noensinne har hørt hvor Wayne kommer til sin rett... Så go Kanye! gull av gråStein