mandag 1. desember 2008

Tasty Thai


Selv om vi ikke pleier å dra til Thailand i juleferien, pleier vi å late som vi er der ganske ofte. Flere ganger i uka, faktisk. På gode mumsesteder i staden. Vi vil gjerne bli kjent med flere steder. Noen?

4 kommentarer:

Ine sa...

Perhentian : http://www.perhentianguide.com/gallery.htm

The Mats sa...

Nam Fah på Grünerløkka er bra, og så har de en veldig kul forseglingsmaskin som pakker inn maten din bra

RiRRi sa...

Tasty Thai er glimrende, dere vet nok at jeg har hengt der i et par år nå selv.. bare synd de har sluttet med den sterke, brune stekte risen som jeg elsket!
Ricebowl regner jeg med dere har vært nok på... litt utdatert det steder der nå. Litt lengre borti gata har dere derimot Far East som gir greie posjoner til en billig penge, og maten kommer mange ganger fortere enn på Ricebowl.
Og på flere av rettene kan du velge om du vil ha stor eller liten posjon.. spørs jo hvor sulten du er.

Et annet(og kanskje enda bedre) tips er Djengis Khan i Strøget pasasjen. Buffeen der er meeget god! Der velger du selv grønnsaker først (masse å velge mellom), så velger du kjøtt(kylling, lam, svin, reker, okse-dukan velge fler) så stekes dette sammen med de grønnsakene du valgte. Du står selv og ser på mens maten stekes. Så velger du selv blant 8(tror jeg) forskjellige sauser du tar over selv. ved siden av har du ris, bakt potet og fersk salat for de som ønsker å ha det ved siden av. Og du spiser selvfølgelig så mye du vil.

Husker ikke helt hva bufeen koster, men mener å huske det er 169 eller 179. Men da kan du jo spise så myue du vil + at du nesten lager det selv... morro og annerledes. Anbefalles.

RiRRi sa...

Hvor på Løkka er Nam Fah foressten?! Bare take away?