fredag 5. desember 2008

Rapport

Lurer du på hva som skjedde med hoetell etter slaget mellom NRJ og Spirit? Vel, vi er ett skritt nærmere å tjene penger på bedrevitenheten vår.

Exploding statistics.


Så. Hvor kom alle menneskene fra? Åpenbart er det stort sett våre egne, vakre facebookvenner som er mest interessert i hva som går ned i jenteinvasjon-Christines liv.

Kyrre & Rirri bidrar. Godt.


Hvordan oppsummere denne forholdsvis uinteressante og mindre saklige beefen/chickfighten/krangelen/diskusjonen/meningsutvekslingen. Det er ingen tvil om at uenigheten har vært eksepsjonelt fruktbar hva kommentarer angår. Folk har engasjert seg, haterne har pratet, og vi har mottatt lange innlegg fra folk som mener hoetell burde dø og begraves. Et godt tegn på at folk liker å lese det vi driver med, altså. I tillegg har dekningen og responsen på denne spin-offen av anmelderdiskusjonen fra et par måneder tilbake brakt på bane enda et par nye temaer som kommer til å bli harselert med og kritisert i framtida. Det skal også sies at vi har bitt oss merke i at når jenter krangler, synes gutter det er mer stas å legge seksuelle undertoner og referanser inn i krangelen enn å faktisk forholde seg saklige. L8r.

6 kommentarer:

Anonym sa...

...og hoetell gikk SÅ seirende ut av den beefen!

Joppe sa...

fra når var denne krangelen saklig anywaaaaaaays..

cheap shot.

Hanne sa...

Go hoetell!

HELLA SAUCY. sa...

Kyrre som i Kyrre Krunk som støtter opp?? Kyrre Krunk er en flott kar!

Cool at dere får flere hits på bloggen. Jeg synes ikke på noen måte at Hoetell bør legges ned. Jeg er ofte innom bloggen deres og jeg finner den underholdende. Mæd cool at dere har linka opp bloggen våres også.

Keep trucha girls!

Cuddie Mack

Rirri sa...

eii, egen kolonne og greier. Sånt har ikke jeg på bloggen min.. kanskje jeg må bytte tilblogger.com, bare så jeg får det hmm...

Angående denne såkalte beefen, har jeg fått med meg hovedpoenget, men ikke alt som er blitt skrevet skjønner jeg haha. Men èn ting har jeg å si, og det er at både jeg og typen ble ganske så skuffa over det nye albumet. Han likte ÈN låt.. jeg likte vel egentlig ingen av dem. (Og dette kommer fra to stk som tidligere har vært fan).

Vi var vel enige om at det er synd at en så begavet rapper, som har noe fornuftig å melde, skal miste oppmerksomheten min/vår pga dårlige beats og en noe rotete og bråkete fremtreden.

Marius sa...

Props!
Ble ett øyeblikk overrasket over deres selvkritikk, men så så jeg at det stod "bedrevitenhet" og ikke "bedritenhet".

Selektiv dysleksi er en motha.

Jeg vil ha mere bitches, beef, blogging og boobies!