torsdag 11. desember 2008

TV-stemning


Bilde fra DagbladetNobelkonserten i kveld kunne by på to av verdens råeste damer. Diana har tydelig mista den rent musikalske kvaliteten - Robyn er stjerne på alle måter. Vi snakker selvsagt om svenske Robyn. Hun inntok scenen med Kleerup bak trommene og nydelige Panduro-pynteting i håret. Vi vil låne stylisten hennes!

Apropos tv har vi i likhet med andre falt dypt og hardt for NRKs ungdomssatsing AF1. DJ Vibeke har snakka om AF1 med tårer i øynene i lang tid før serien kom på lufta, og for en gangs skyld så var det faktisk hold i det frøkna mente (vi husker alle de mange pinlige faktafeilene fra den tida DJ Vibeke var et radioprogram).


Blir man søtere enn dette?

Som om ikke sjarmen var nok, har Nasty Kutt bidratt med kvalitetsbeatsa sine og hevet serien musikalske profil til et nivå som har gitt kidsa heavy rotation på radio. Igjen - søtt. Låta som har blitt mest kjent for allmennheten til nå er "Bling", og her hører du sykt vellykket bruk av autotune litt ut i rappen. Hvordan kan man ikke elske disse barna?


Fra hiphop kids til dansbandsfeber: Gutta nedenfor har gjennom uker klart å bli Sveriges STORE helter.

The amazing Larz Kristerz


Hele Sverige gjør det, Natt & Dag gjør det åpenbart (se ny utgave), vi gjør det, og snart gjør du det også. Ramler over Svensk TV og ser gamle menn i kostyme gjøre dansebandversjoner av Duffys "Mercy" og Amy Winehouses "Rehab". Du klarer ikke skru av, så du får med deg den siste delen av programmet: "Dansbandsklassiker'n". Sjuuukt lættis. De stygge mot de pene, de tjukke mot de pene, unge mot gamle, kvinner mot menn. Oppdater deg selv på hva som skjer over grensa!


..så.. Hvordan var N.E.R.D?

Ingen kommentarer: