mandag 9. februar 2009

Smugleserbrevet

Da ingen andre har tatt seg bryet med å kommentere den småkleine situasjonen på Nylon fredag kveld, i allefall ikke skriftlig, tar vi saken i våre egne dansesko. Etter at alt for mange bloggere med speilrefleks gjorde at strobelyset slo oppetter veggene, og rett og slett skremte oss ut av Hunting Lodge og inn i den kalde Oslo-kvelden (ikke et vondt ord om blogging, men hallooo...), gikk vi trappetrinnene inn i den lange gangen - også kjent som utestedet Nylon. Der var resten av bytrynene som ville feire det nye nummeret av Natt & Dag til soundtracket av Charlotte Thorstvedt aka Årets Best Kledde. Og selvsagt for å høste goodiebags fulle av ostepop, kondomer og nudler - alt du trenger for å være ballin' eventuelt bangin' on a budget. Hun virka glad og fornøyd i sitt nye brunettehår og spilte til og med hoetell-schlagern Bamboo Banga. Vi var glade. Det var god stemning, for alle parter. Helt til CT åpna avisa. The shock, the horror. Hun var ufrivillig på trykk.

Se under hva som skjuler seg på avisens side 3.
Bildet er stjålet fra side2.no.


Her er leserinnlegget C.T. sendte N & D i all fortrolighet, men som hun endte på trykk i den eminente avisen. Og dette fikk hun selvsagt øye på litt for sent. Mens hun var DJ. På smuglesinga. Kinkig.

Hei Andreas. Hvorfor har dere skrevet så mye tull om meg i siste nummer av natt og dag?Påtatt musikk smak og "vet du ikke hvem jeg er" når jeg ikke får tak i taxi? Det er jo bare piss, og har aldri skjedd. Liker ikke helt at dere sprer usanne rykter om meg, hadde egentlig ikke brydd meg om det var hvilket som helst annen magasin, men jeg digger jo natt og dag! Ikke vær så slem da:(

Det finnes et svar også. Og et tilsvar. Du kan jo lese hele sulamitten i N&D. Forresten. Hvorfor er det ingen bilder av frøken best kledd på oslonights.no sine bildeserier fra Costume awards og Spellemannsprisen? Vi lette som gærninger. Meget besynderlig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

å herregud. dere må seriøst skaffe dere et, eller to liv. dere klarer faen ikke å poste ETT innlegg som er interessant. hva er det skorter på egentlig? research? mine stalltips er teft og talent.

Anders sa...

Jeg syns personlig det her er interessant. Rasende festlig leserinnlegg. Selvhøytidelig den dama der, veit jeg.

Hoetell sa...

Hei du, facebookvennen vår. Ikke så bitter og besk nå. Det kan du få rynker av!

Koz & klemz
:-)

Calle sa...

I samme nr står det at Lars Vaular høres ut som en kul jomfru... klikka han og?

Joppe sa...

haha, jeg la merke til det samme på hunting lodge. klarte å være der i et kvarter før jeg begynte å få tics.