søndag 26. april 2009

Hip hop


Faen. Norges beste rapper, også kjent som Ken Ring, slipper ikke skiva før i august. Og vi som trodde den var rett rundt hjørnet. Nuvel. På bloggen hans skriver han at han skal gi oss gratis mixtape i slutten av mai, og i tillegg har han lagt ut "Bounca Bitch" og "Hip hop".

Apropos hip hop: Skaff deg det nye nummeret av Kingsize. Det er bedre og finere enn noen gang. Også er Lars V. på coveret. Vi føler det.

3 kommentarer:

Lars Vaular sa...

les lederen dere. wow.

og sjekk videoen til hip-hop.

Anonym sa...

Norges?!
Er han ikke svensk da..?

Col. Jenkynz sa...

Jeg har lest det Kingsize bladet så og si perm til perm bortsett fra de mest åpenbare bullshitspaltene. Det er så dårlig at jeg nesten ikke tror det. Trist for Lars Vaular, som har fått et helt flatline, intetsigende intervju: det står jo nesten ingenting der, bortsett fra at de røyker joints i Bergen (oooh, provoserende). Øverland ødelegger helt fra begynnelsen av med blåbleike tabloidvendinger (den benetton-referansen var sånn at jeg nesten heiv bladet i veggen). Resten av bladet er stort sett bare dårlig skrevet, men den basket-reportasjen er heeelt flau.. Allen I i spotlightet NÅ?! Han har aldri vært mindre aktuell! laget hans får grisebank i playoffs.. Det er som om de skulle lagd en artikkel om Rick Ross og kalt ham en up & comer.

Det bladet er så dødt som det går an å bli. straight frontin'

Syns dere helt ærlig det er bra? Eller er det noe familie-shit?