tirsdag 4. august 2009

Konkurranse! Vinnere trekkes fredag.

Det er liten tvil om at vi er glade i den gode, gode mannen fra Bergen: Lars Vaular. Han og bandet hans spiller på Lost Weekend til helga, og på Øyafestivalen neste uke. I tillegg er han akutell med "Solbriller På" i din kinosal og ikke minst som en av Bjørn Eidsvågs favoritter.

Uansett. Du veit du blir mye finere med solbriller på, og du blir ekstra fin med Lars Vaular-briller på! Vaular-brillen kan bli din. Vi har fem par å dele ut til fem deilige mennesker som forteller oss følgende:

Hvilken Lars Vaular-sang er din favoritt og hvorfor?
Svar i kommentarfeltet (med alt annet enn anonym som navn) eller på hoetell@gmail.com.


Sjekk hvor pen hun damen ble med solbriller på. Det kan du og bli. De er fine på guter og.

13 kommentarer:

Steezen sa...

nå har jeg egentlig ett par med vaular glasses, men jeg kan uansett fortelle om min favoritt.
Det er Eg è fra Bergen.fra førstealbumet.
Fordi at når jeg først flyttet til Oslo og tok bussen til jobb hver dag og samme ungdomskolen kom på på bussen hver dag,og maste hull i hodet på meg med jælla oslo-slængen sin og de sykt idiotiske uttrykene sine.
så switchet jeg til den sangen og went to my happy place.
Minde & hele jælla BERGEN!

Alexander sa...

For å være helt ærlig så har jeg ikke hørt så veldig mange av sangene til Mr. Vaular.
Men det nye albumet har blitt spillt en del, og det er ikke noe tvil at fyren har et stort talent:D
Uansett, min Lars Vaular favoritt sang for øyeblikket er sommerlåten over alle sommerlåter "solbriller på"
Grunnen til det er rett og slett fordi den får fram alle de gode følelsene som en god låt skal gjøre. Sommeren 2009 hadde blitt mye kjedeligere uten Lars Vaular. Så det er bare å si tusen takk :)

The Mats sa...

D.O.A/N.M.G - Best of both worlds, på en mye feitere måte en R.Kelly og Jay-Z klarte å gjøre det.
Javisst.

Susanne sa...

Tjohei! Jeg må nok si "Sh ærligheten " veldig kul intro! og en kulfyr ! Solbriller på er også veldig bra låt , som erfengende og dansbar!

AioliBabe(MA) sa...

Solbriller på fordi det er den jeg nynner for meg selv hver gang jeg er på byen og er så full at jeg ikke kan bli tatt bilde av. Da tar jeg på meg solbrillene for å skjule øynene mine. Funker hver gang og jeg føler meg dum hvis jeg ikke nynner på sangen når bildet blir tatt.

AioliBabe(MA) sa...

PS; spør silje hvem aiolibabe er om du lurer.

Nora sa...

Min favoritt er "Eg e fra Bergen". Deilig beat, herlig attitude. Bergen, Bergen!

Anonym sa...

jeg elsker inn & ut fordi den er utrolig sexy.

-beate (har allerede solbriller på)

Chris sa...

Samme nummer som i ´99. Siden jeg også har samme nummer som i ´99, og fordi jeg er litt furt for at jeg ikke har fått et par ennå haha...

Arne sa...

Solbriller på fordi jeg jobber og har p3 som fast kanal. Visste ikke at han hadde holdt på lenge:) men nå vet jeg det! Solbriller på er en av få sanger jeg føler jeg ikke går lei! Jeg har heller ikke eid et par solbriller siden 2002 hilsen undheim[krøllalfa]hivolda.no

Frøydis sa...

Min favorittsang av Lars Vaular er "Solbriller på", når jeg hører på den greier jeg ikke å sitte stille! De gangene jeg sitter stille, det vil si ikke hører på Solbriller på, synger jeg samme sang. Jeg blir rett og slett glad av denne sangen, men ville blitt enda gladere dersom jeg hadde hatt et par solbriller på :)

evary sa...

Hei =)
Min favoritt er Eg 'e fra Bergen..... og det er fordi jeg har kjæreste fra bergen og var på besøk hos han i begynnelsen av sommerferien..... det var førstegang jeg var i Bergen og vi var invitert på fest til alle vennene hans... jeg er selv fra Trondheim og følte meg ganske utenfor på fest med en gjeng bergensere...
de brøt selvfølgelig ut i full sang når denne sangen kom på stereo.... og jeg syns sangen og minnene er utrolig digg :D

Bjarne sa...

For å vinne solbriller må en vel svare "Solbriller på"! Dette stemmer faktisk også, dette er sangen som i hele sommer har fått meg til å se etter jenter, ønske å gå på stranden og digge sommerdagene vi har! En skikkelig go'låt!

Solbriller hadde også kommet godt med sidene de jeg hadde sist satte jeg meg på. (De tilhørte min kjære)

tlf: nihundreognittisyv førtiåtte syvhundreogseksti