mandag 26. oktober 2009

Ke$$$$$ha

"I will sing 4 bear", sier 'a. Trashoe. Vi kan kanskje like det.
Ke$ha er en oppsternasig liten jente som foruten å informere verden om faktisiteter som "a hand job is a nice way for a girl to tell you that SHE DOESNT LIKE YOU", har gjort seg ferdig med å være videopike for Katy Perry og bagrunnssanger for Britney. Nå står hun bare ovenfor sitt gjennombrudd som verdensstjerne med singelen "TiK ToK" som er usannsynlig catchy. Usannsynlig. Verset er rein Uffie-ripoff, mens refrenget høres ut som noe en eller annen jentegruppe på kunne gjort i 2002.

Låta er produsert av Dr. Luke - en mann vi burde blogga om for lengst. Dr. Luke er nemlig han du burde hooke opp med hvis du er hypp på verdensherredømme et lite øyeblikk. Eventuelt dritlenge. Dette er låter han har produsert i det siste: Kelly Clarkson "Since you've been gone", Flo Rida "Right Round", Katy Perry "I kissed a girl", Avril Lavigne "Girlfriend", og Britney Spreas "Circus". Helt grei merittliste der, altså.

Hvis alt går etter planen er det "TiK ToK" som skal stå for Lukes neste listetopp. Hvis den låta er alt for Flo Rida for deg og du tenker at hun Ke$ha er alt for kjip kan du sjekke ut "(Fuck him)He's a DJ" i stedet for. Gi dama en sjanse, liksom. Hun trenger penger til øl.

Og forresten. Til alle sosiologer og synsere der ute med god tid. Kjør opp en komparativ analyse av Ke$ha og Uffie vs. Ester Dane og Teyana Taylor.
Følg Ke$ha på twitter. Dr. Luke er der også. Vi og.

Ingen kommentarer: