tirsdag 6. oktober 2009

Logiskhet

Det er ingen unnskyldning for å være i Oslo når Jigga og Fruen er i Trondheim, men her i hoetell aksepterer vi fravær dersom det man velger å gjøre i stedet for er relevant for... noe, alt som har med hoetell å gjøre. Dansing og musisering er midt i hjertet av horinga, og Thomas Eriksen ligger også inni der et sted. Jeg dro derfor til Lars Vaular sin nye yndling for å lære mer om hvordan man får den rette kicken i basstromma og hvorfor 808 og 909 er greia. Koselig var det!
Først må man få litt besøk og besøke blogger.
Så må man spille på tangentene. Særlig når man har fått en hel haug med nye lyder som høres ut som verdens vakreste pianoer og flygeler.
Deretter forklarer man eleven hvordan man får det til å høres fett ut. Tilfeldig notat fra sessionen (det gikk opp mange små og store lys formulert mer og mindre avansert): "Gatetime kan lage teknolyd".
Det begynte etterhvert å høres ut som en ekte sang (i motsetning til et grumsete forsøk på noe fra 90 tallet). Nesten litt for ekte. Men heldigvis har jeg masse notater sånn at jeg kan grumse det til hvis det ikke føles riktig lenger. Men. MGP er vår venn, og det er 90 tallet og. Noe midt i mellom skal bli godt. Og hoetell skal danse musehullet i stykker innen utflytting (ja - musehullet skal ut av familien en stund) til egenkomponert rave. Man må elske det.

Ingen kommentarer: