tirsdag 27. oktober 2009

Stopp!

Dette er Nam. Bildet er lånt fra Lars V.

Jeg, altså Christine, har vært masse i Bergen i det siste. Sonet litt ut og kjent på hvordan de lever der borte. De er varme, rare, inkluderende, noen er sinnsyke, de er ofte fulle, og de deler alt. Vi har laget mat, vært på konsert, danset masse, gått turer med hunden til Anand som heter Tjommi, og hørt på Andrews alt for drøye kommentarer. Dere har kanskje sett noen bilder fra Bergensturene her på bloggen. Men. Så over til det gøyale - det som er spennende og annerledes. Alt har forresten vært ganske gøyalt. Men uansett.

Jeg ble kjent med en av de beste Bergens-godhetene gjennom Veronica Maggio. På en måte. Han sendte meg en halvinnspilt sang plutselig og spurte om jeg ville synge neste vers. Jeg sang, sendte og neste gang jeg var i Bergen spilte vi den inn oppe hos Anand. Jeg må bare få takke Anand for digg Gulasj og Nam for å gi masse, masse glede og godhet. Gleder meg til mer av studiolek og hundeturer.

For dere som ikke kjenner Nam, så spiller han til vanlig tangenter i Fjorden Baby! og sitter ganske mye på biblioteket. Han lager også veldig skranglete, fin popmusikk på egenhånd. Nam har kanskje den beste bloggen i gata for tiden. Les hvordan han forteller historien om sangen vi synger sammen

Her kan du høre vår versjon av Veronica Maggios "Stopp". Nam har gjort det produksjonsmessige med sin egen stemme. Ganske fint og annerledes.

7 kommentarer:

Katrine sa...

Skikkelig bra!

Anonym sa...

denne er jeg blitt glad i. lo fi comfy lizzom.

dere er som to skjøre spurver

Anonym sa...

Talentskap. Det eneste jeg finner i denne låten. Kjempeartig!

Christine sa...

Så veldig hyggelig at dere liker. Gjør dere til kjenne. Og følg med på bloggen for mer musikk fremover.

Arne sa...

Fine!

Trine sa...

For en stemmeprakt Christine:) Imponert. Jenten som drev med invasjoner har blitt voksen og sårbar. Det kan vi like:) Mer synging! tralala..

Og du er peeeeeeen!

Christine sa...

Tusen takk, Arne og Trine. Vi driver å kjører opp en ny en nå. Kommer forhåpentligvis snart!