onsdag 3. februar 2010

GODT NYTT

Yo C, What up S? It's all love, no stress.

Livet har gitt oss noen nye utfordringer i det siste, og før vi visste ordet av det hadde vi mikset musikken som Charlotte Spetalen skal stompe nedover runwayen på Grand Hotell til i kveld. Neste stopp er å mikse musikken som masse folk skal gymme til på en stor Puma-gymsamling som går ned om et par uker. I tillegg har vi begynt å blogge for russen, noen vi betrakter som en slags.. oppdragende og gøyal virksomhet. Vi prøver å lede de inn i godsakene slik at de slipper DJ Sammy & Cascada på nonstop repeat hele festen.

På fredag skal vi løpe rett fra arbeidet til Gardermoen for å spille med selveste Teddy Touch på Café Opera. Gjett om vi gleder oss. Vi blir selvsagt over helgen og har åpenbart lykken på vår side. Vi får nemlig sjekket ut Bergenprisen, A-laget og nyåpning av Kvarteret på en og samme kveld. For ikke å glemme MGP-vorset vi har tenkt til å ha før alt dette.

Siste post på nyhetsprogrammet er vårt nye klubbkonsept som har premiere 12. februar på Living Room. Vi har skrytt på oss at vi, til tross for å være jævla ferske, har bedre foutsetninger for å lage dansestemning på gulvet enn de fleste. Vi har valgt å teste påstanden og skal begynne å kjøre jentene mot guttene bak platespillerene. Første kjønnskamp blir Silje & Christine vs. Name & Herkules. Kom! Og dans mest når vi spiller. Hihi ♥♥♥

2 kommentarer:

Greta-G sa...

It-girls! Jeg skal få barnevakt på fredag, så jeg kan komme på Opera.

/Greta-G

Anonym sa...

Shit hot bilde! You're alright.