fredag 5. februar 2010

NOKKE FEITA

Girson, Vågard og Pete'n er tilbake med Nokke Feita.

De lokale heltene fra henholdsvis Sandviken, Dalen og Fjorden er tilbake med sin tilbakelente kåthet. Helt siden A-lagets første mixtape, Nokke feita vol. 1 - Utrygt for utflipp, har Girson, Vågard og Pete'n vært noe av beste norsk hiphop har å by på. Albumet deres, Rett Vest, var ikke like fett som tapen ("Høy på det her" var bare sååå mye kulere enn "Hævvi"), men nesten. Og til deg som aldri har hørt om A-Laget: Er du sikker på at du aldri har kastet deg rundt på dansegulvet med trutmunn og dine beste musikkvideo-moves til "Slem Tøs"? Det er ikke vi, nemlig. Hør her:

"Eg ser du rister skikkelig, deg vil eg stikke pikken i..."


Uansett: Guttene er tilbake i ganske god form med Nokke Feita vol. 2. Den kan lastes ned på et internett nær deg om ikke lenge, og vi som har vært så heldige og sniklyttet kan fortelle at det er noen godsaker for enhver smak. Hvis du liker det banalt kan du sjekke ut "FestivalGirson" - den kan lastes ned her. Skru opp lyden og fest like lenge som Girson: "Åtteogførti timer - eg e ishe søvnig". 

Har du fortsatt aldri hørt A-Laget,  kan vi oppsummere med at de er seksuelle bergensere med selvtillit. Dessuten er Pete'n kanskje norsges beste rapper. Hvis du liker det skittent bør du sjekke ut Lagets "Slem tøs" (selvfølgelig), "Rist an som en skive", "For mye for meg" og "Søt Baklengs".

"Søt baklengs, det blir tøs..."


Sist Hoetell var i Bergen var det A-laget konsert. I dag spiller vi i Bergen. I morgen er det A-laget på Bergenprisen. God timing der, altså.

hoetell.blogspot.com

3 kommentarer:

Anette sa...

Oppsiiiig. Men jævlig nedsig at jeg ikke finner FestivalGirson låta på Kingsize siden. Er det jeg som er blind eller har de fjerna den?

Hoetell sa...

Du er blind. Tjihi. Se her: http://www.kingsize.no/Profile.aspx?User=aca045c2-4e01-4a84-bac1-9383ed953f55

Anette sa...

Der ja. Retardert nettleser som nekta å vise spilleren. Men fett, og takk!