mandag 22. mars 2010

KE$HA, WHO?


Oppmerksomheten Ke$ha fikk for å synge om tannpuss i whiskey, var tydeligvis ikke nok for den liksom-rebellske jenta fra LA. Hun fortsatte med pikk-prat i "Blah blah blah": "Don't be a little bitch with your chit chat / Just show me where your dick's at", men dette var åpenbart heller ikke tilfredsstillende nok. Så - hvordan få mer presse? Gå til gjentatte angrep på andre popstjerner. Selvsagt.

Ke$ha har tidligere uttalt at kollega Spears ikke er en artist, og at det er urettferdig ovenfor fansen å kjøre lipsync under konserter. Selv nekter hun å mime uansett om hun står opp klokka tre på natta full av jetlag. Tough chick. Uansett. En uttalelse er ikke nok - i låta "Styrofoam" som ikke fikk være med på Animal, er hun igjen på Queen B. Denne gangen synger hun "In 10 years, Britney Spears... Britney, who?" i en låt som handler om at ingenting varer evig, fordi folk og ting er i konstant foranding. Deep. Dette eventyret som begynte med superhiten "Tik Tok" er på vei til å bli en trist historie om en enda tristere artist.

Hør den udugelige låta her:Eller bare hør på Queen B's nydelige Blur i stedet for:...og last ned DANCEiSM sin flotte Robot Love Remix av Britney's "3".

1 kommentar:

Katrine sa...

Aldri likt Kesha. Usj!