onsdag 7. april 2010

#HITVARSEL

♥♥♥OMG♥♥♥

First of all: Hvis vi har en liten crush på B.o.B, så har vi (hvertfall Christine) en major crush på Skepta. Han er kompis av hoetellfavoritten Tinie Tempah og grimegutten Wiley - for en gjeng! Tinies "Pass Out" og Skeptas "Bad Boy" får begge heavy rotasjon på BBC 1xtra, og vi har selvsagt kjørt opp begge guttene med litt P3-spilling. Koselig å høre at DJ Soulshock også har begynt å spille "Pass Out" - håper han blir med å booste Skeptas neste også. Det er nemlig den vi skal snakke om nå.

No Ceilings, No Doors/ I walk all over the beat No Flaws/ I tell a Hater I love you Loads/ Tell a Supporter I love you More.

Fra Skeptas "Rescue Me".

Noen ganger hører man sanger som er aldeles umiddelbare og som aldri synes å bli utspilt. Litt vanskelig å bedømme den siste delen etter noen dagers lytting, men uansett. Skeptas "Rescue Me" er noe av det beste på LENGE. Vi beklager at du må høre den som radiorip, men det er dessverre ikke noe annet å hente.



I tillegg til å lange helt fantastisk musikk, så er Skepta forbanna fin på alle måter. Sjekk ut hva han skriver på twitter:

No matter how Bad you think you look Naturally there is ALWAYS at least 1 thing somebody else will envy you for #NaturalBeauty is the BEST
6:50 AM Apr 5th via Echofon


Girls please please please 'STOP' with the Fake Tan. Your Hands are about 12 different Colours and you are #ORANGE
5:31 AM Apr 5th via Echofon

Singelen, "Rescue Me", kommer ut i Juni. Vi GLEDER oss.

1 kommentar:

nu:no sa...

Hell yeah! Syns det er hyggelig at det dukker opp flere folk som også spiller Grime og U.K. Funky på P3. Begynte å føle at jeg var dømt til å spille det alene i all evigheten. Det lover bra!