onsdag 7. april 2010

John Olav Nilsen & Gjengen hilser og sier at de håper du liker den nye videoen deres. Vi sier gratulerer så mye med musikkvideo-debut. Les regissør og trommeslager i Gjengen, Andrew, sin koselige innledning. Til deg, fra oss ♥

Tror eg leste på 5071 festivalens hjemmeside at vi var det eneste bandet på spellemann som ikke hadde musikkvideo når de leste opp de nominerte. Bedre sent enn aldri, og her er den. Etter mye fram og tilbake lagde vi den selv. Mesteparten skutt i Loddefjord med kids fra den gamle ungdomskolen vår. Vår gamle musikklærer Ketil Tveito lager hvert år en skolemusikal, noe eg husket fra vår tid på sandgodtna ungdomskole.Eg tror ikke noen i bandet noengang var med på disse musikalene, på denne tiden var vi lite opptatt av instrumenter og det teatralske, men eg husker godt å sitte i salen og se Jan Eivind i Fjorden Baby synge glisne lovesongs til alle jentenes store begeistring. Damekisen Jan E. Uansett, i vinter fikk vi altså med oss noen av kidsene til å spille forskjellige roller i videoen, og de gjorde en kjempejobb. Ekstra stor takk til de. Spesielt til Kikkan, som spiller "hovedrollen" og var med hele veien. Eg håper han får like mange jenter som Jan E fikk.
- Andrew

Forresten. Vi spiller i Kristiansand på fredag - etter John Olav Nilsen & Gjengen konserten. De spiller på Kick i 22.00 tiden, vi spiller på Charlie's fra ca. 23.00. Gleder oss!

1 kommentar:

nu:no sa...

Raggabalder og Cuddie Mack spilte faktisk på Supa Fresh. Så det er sagt.