tirsdag 19. oktober 2010

Den lilla prinsen

Ja, for han er ikke bare den lille prinsen. Som en av anmelderne skrev; dette var som en one night stand i lilla regn! Og det var kanskje nettopp det det var? Det varte i to timer, det var hot, det var sexiness, det var talent og det var kjærlighet - alt svøpet i lilla, funklende lys. Og lilla gitar, da. Og lilla piano. Og lilla outfit. Seff. Og mest sannsynlig; sjukt mye bedre enn en one night stand.


Den lille store mannen dro først på med mjuke "The Love We Make". Han smilte lurt og sang så himla bra. Så var det bare å gi seg hen til hans magiske krefter. Og hans funky dansefot.


Raspberry Beret, U Got The Look, Everyday People, Cream, Cool, PURPLE RAIN, Kiss, Forever In My Life og Let's Go Crazy var blant låtene som fikk gjennomgå. Før han som et tredje (fjerde?) ekstranummer kommer vandrende ut på scenen, MUTTERS ALEINE, og gjør "Sometimes it Snows in April" - og ender opp så rørt av allsangen at han til slutt bare smiler, tørker en tåre - og vinker farvel.


Det beste av alt; han var så glad, han var så spretten, han danset så jævlig fett - han virket så frisk, han så sunn og god ut, han elsket bandet sitt - og fremsto så raus og bra. Introvert? Langt i fra. Gladlaks i to timer, i alle fall. Og sekserne ruller i landets aviser. Tusen takk.


Jeg sier bare: OMG!

Hadet, nå skal jeg høre på Prince.

<3

Ingen kommentarer: