søndag 12. desember 2010

With every heartbeat...


Det har vært et nydelig år! Takk til dere som har danset med oss, heiet på oss, hørt oss på radio, sendt mailer til oss, booket oss, lest bloggen og bare gitt oss high five hvor enn vi har reist.


Alt vi har lyst til, hver dag, er å spre god musikk til mennesker som setter pris på den. At vi får lov til å gjøre det, på den ene eller den andre måten, er fucking awesome.


Vi har opplevd utrolig mye mer enn vi trodde da vi stakk på Ljudia på Løkka i oktober i fjor og kjøpte utstyr. Da vi sto i stua til Dancke og øvde og øvde. Og fikk kurs av Herkules, og hjemmelaget blomkålsuppe. Og da vi endelig hadde vår første spillejobb.Vi fikk folk til å danse. Vi KAN få folk til å danse, akkurat som vi trodde. Vi spiser musikk til alle måltider, og det er ingenting som gir oss så mye hjertebank som å spre musikkglede. Når menneskene beveger seg til vår beat, ser vi på hverandre og tenker; Y E S! 


Vår første spillejobb var WOW. Og vår andre, og vår tredje. Og plutselig ble vi booket til både andre byer, festivaler og events. OMG, så gøy! Et eventyr som vi selv satte i gang, men som bare utvikler seg for hver måned som går. Vi er ydmyke og glade.


Som noen kanskje har fått med seg, blir det ikke mer Silje & Christine på radio. Silje slutter, og Christine fortsetter å gi dere godmusikk på lørdagene. Men det blir mer Hoetell bak platespillerne! 2011, stålsett deg...


Vi vil i denne anledning feire vårt fabelaktige radioår med å summere opp de beste låtene fra 2010 i våre to neste sendinger på P3.


Så vi lurer på. Hvilke låter har fått deg til å smile?
Hvilke har fått deg til å le? Kanskje gråte?

Vi vil gjerne høre din mening som inspirasjon, selvom vi selvsagt har våre.

Hilsen jentene med musikkhjertet i hånden. Og til deg, kjære leser; you rock!

2 kommentarer:

Anonym sa...

<3

Anonym sa...

adrian lux-teenage crime