tirsdag 7. juni 2011

It's juni, bitches!

Foto: Hilde Holta-Lysell
Ohhh WOW! 


Det skjer så mye for tiden at vi (nesten) glemmer å blogge, (nesten) glemmer å twitre og (nesten) glemmer å ta på truse før vi går ut! 
Neiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaaaa. 


Er det noe vi IKKE glemmer, så er det å samle godmusikk og lage fester. Vi har noen fine fester coming up, og til tross for at Facebook guider deg frem til dem, tenkte vi å break it down for deg her også. 


Fredag 10.juni: HEARTBREAK HOETELL på BAR Vulkan
Vi tester et HELT nytt spillested. Ganske nytt for Oslo også, HELT nytt for Hoetell. BAR Vulkan heter det. Rett ved Dansens Hus, rett ved Blå, nedi der. Der skal vi spille mindre elektronisk og mer kjærlighetsfullt. Rock & Roll, Heart & Soul. Se for deg... Brandy, Frank Ocean, The Smiths, Prince, Veronica Maggio, Toddla T, Stevie Wonder, R.Kelly, The Streets, The-Dream, Kelis, gamle slagere og nye hitz. Velkommen!
Fredag 17.juni: BORGANS B-DAY & BAKGÅRDSFEST på FUGAZI
Fredag 17. juni lager Silje & Christine, aka HOETELL, bakgårdsfest på Fugazi helt alene. Silje har gebursdag samme uke, og feirer sine 26 år samme kveld! Det betyr ræpp, dancehall, pop, moombahton, drum'n'bass & dubstep - Rick Ross, Mavado, Veronica Maggio, Dillon Francis, Logistics, Ms. Dynamite & Flux Pavilion på samme kveld, også kjent som svært god stemning. Hele kvelden. Vi gleder oss til 
bakggårdsbursdagsfest!
18.juni: PARADISE HOETELL på BLÅ
Som tittelen indikerer, blir DJ-settet skamløst, rampete og drøyt. Om festen som helhet vil inneholde partnerbytte, litt for høyt alkoholkonsum, intriger og titting i hverandres koffert - gjenstår å se. Blå er et av de beste dansegulvene i byen, og vi gleder oss til å koble musikkhjertene til Serato-boksen og servere gladpop, sinnaræpp, sprutbass, elektrosjokk, dubsvett, hip hop, bootyhall og sweetdance.


Så, vær så snill - kom og nyt musikken med oss, kom og skål fordi sommeren er like rundt hjørnet, eller bare la oss gi hverandre fem fordi verden fortsatt ikke har gått under og at fine låter fortsatt kiler i magen. 


Foto: Hilde Holta-LysellIngen kommentarer: