søndag 22. januar 2012

Beste Oslouka EVER?

Det nærmer seg Oslol & By:Larm og vi gleder oss vanvittig mye! Det skjer sykt mye i hovedstaden mellom 10. og 19. februar, og her er noe av det vi gleder oss aller mest til.

Fredag 10. februar
De svenske søstrene i First Aid Kit spiller på Blå, etterfulgt av klubbkveld med... Oss! Garantert gøy, koselig, klamt & dødskult!

First Aid Kit, Silje & Christine.


Onsdag 15. februar
Svenskene (igjen) i All Out Dubstep har satt opp en skandinavisk miniturné med noen av våre favoritter: Foreign Beggars! De spiller på Blå onsdag 15.

Foregin Beggars (Foto: Promo)

Torsdag 16. februar
By:Larm begynner! Årets program er fantastisk, og blandt band/artister som må sjekkes ut er tidligere Gåte-vokalist Gunhild Sundli, Mira Craigs rock, Urørt-favoritt Emilio, I Am Sound, Sisi, Kaveh, Alfred Hall og... Det vi rekker av resten!


Kaveh <3

Men - kanskje best av alt denne torsdagen: En av verdens råeste DJs, David Rodigan, spiller på Jæger. Du kommer til å få en opplevelse for livet, så åsåm er den gamle og helt råe mannen. Be there!

Fredag 18. februar
Autolaser, Den Svenske Björnstammen, Invasionen, Bendik, Hålogalandslaget, Lars Vaular, Thea Hjelmeland, Souldrop m.fl. By:Love.


Nordland <3

Lørdag 18. februar
LidoLido, Sirkus Eliassen, Lemaître, Anna Järvinen, Rebeccca & Fiona, og for deg som vil steke: Avicii i Oslo Spektrum.

Svenskene fikser dansestemninga (Fotos: Promo)

Håper vi sees, spesielt på Blå fredag 10. februar!

Ingen kommentarer: