onsdag 12. desember 2007

Drømmekonserten: 10 - 1

hoetell.blogspot.com skulle ønske artistene som ble booka til byen i vår favorittsjanger var litt mer spennende. Paul Wall var et ekstremt bra initiativ, men oppmøte var rævva. Vi håper ikke konsertarrangøra gir opp for det, for vi ønsker oss mer godsaker. Common og MosDef og slikt var hyggelig det altså, for all del.. men ikke spennende...

Vi skal jobbe oss fra tiende plass og oppover. Begynner moderat med andre ord. De tre øverste ønsker vi oss så mye at vi hopper i stolene på være repektive kontorer når vi snakker om dem.

10. DAVID BANNER
Mannen som på låta "Play" prater fælt om hva vi chicksa skal bruke fingra våre til. De hører til i fitta og i munnen. Så er det sagt. Mannen gir ut sitt 5. studioalbum neste år "The greatest story ever told" som blant annet skal innholde låta "Fuck them hoes" (selvfølgelig). Han er skitten. Vi liker'n.

9. CIARA
Silyeah wanna do her 1-2 step, and Christine wants to Proooomise you to act like a boy. Rett og slett. Desssuten hadde det blitt one HELL of a danceshow. Dama er digg som faen.

8. YING YANG TWINS
"Wait" og "Play" er ganske så like. Men serriøst. Se for dere Saltshaker og Shake. Vi snakker kanskje nakenhet på scenen. Norske, naive, nakne damer som flasher tits mens Ying Yang roper "She's naked, she's soaking wet". I can dig it.

7. T.I.
Han er mannen sin. Hva mer kan vi si. Det hadde vært hands up face down hele konserten og tårer på "Big shit poppin".

6. KELIS
..har ikke fått den fame hun fortjener her i verden. Hun er en av verdens lekreste damer. Ååå så fin. I Milkshake videoen. Forøvrig er låta "In public" med Nas SKIKKELIG slept on. Det samme gjelder "Handful" og "Blindfold me". Dama er HEIT!

5. THREE 6 MAFIA
Først av alt hadde hoetell.blogspot.com og deres venner holdt fest annenhverdag fram til konserten dersom three 6 hadde kommet. Et lite vorspill holder ikke for å varme opp til three 6. I LOOK I FEEL I SMELL LIKE MONEY. Noen som tør satse penger for å få dem over? Vi løper frivillig rundt med flyers.

4. JAY-Z
Grunnen til at Jay-Z er helt nede på 4. plass er at halve hoetell har sett'n tidligere. Dette var til gjengjeld så SINNSYKT bra at alle fortjener en bit av S. Carter. Tårene RANT til Song Cry, og bare det å høre låter fra Blueprint live med en av verdens beste artister... det er noe av det beste som kan skje IN A LIFETIME!

3. YAY AREA - ONE NIGHT IN OSLO
Vi har noen STORE bay area music fans her i byen; oss selv, Young L og DJ Soulshock for å nevne noen. Dette her er nesten vår førsteplass i kåringen, men det er så jævla urealistisk at vi måtte sette den en plass eller to ned. Her er DRØMMELINEUPen:
*E-40*Too Short*Keak the Sneak*The Federation*Mistah FAB*
Til afterpartyet på Livingroom må vi ha MR. Traxxamillion. Can you imagine?

2. YOUNG JEEZY
Thugmotivator number 1. og leverer de feteste adlibsa i manns minne. Han er full av faen og kule låter. Hva skurru med kjedelig bryllupsmusikk når du kan gå nedover alteret til "Standing Ovation"? Hæ? You just CANNOT ban the snowman. And that's FINAL. Kan noen ta ansvar og få den store, flotte mannen over hit?


sist, og vårt ALLER STØRSTE ØNSKE:


*fanfare*
Ingen kommentarer: