søndag 9. desember 2007

Glem ikke...

...myspace. Vær så snill. Facebook er sikkert fin og koselig og alt, og du kan sikkert ta deg av nettworkinga di der, men Myspace gir deg jo faktisk noe(de plager deg ikke med applikasjoner fra hælvete og stjeler bildene dine heller). Man kan tilogmed få trendie bakgrunner og layouter, og.. Samma faen, egentlig. Poenget er bare at myspace er fullt av FLOTTE skatter hva musikk angår. Plan B har sånn greie hvor dem presenterer noen av myspaceartiser dem har trua på (såvidt jeg husker), men den greia er jo åpenbart preget av de som står bak ikke er dritinteressert i det hoetell.blogspot.com er interssert i. Så vi skal sørge for å holde you guys oppdateret.

Det slo meg på Pawl Wall konserten etter en samtale med en norsk rapper som er/var en del av gruppa "Hvite Løgner" (Hvis noen vet om han er eller var og vil ha detta riktig, så mail oss på hoetell@gmail.com) at alt for mange (til og med denne vedkommende) har gått glipp av noe STORT fra vestlandet. Det er ikke akkurat noe nytt detta herre, men det er sinnsykt fett og vi spår dem en lyyyysende framtid. Vi snakker selvfølgelig om A-Laget fra Bergen. Og når Vågard sier:


"Eg ser du rister skikkelig /deg vil eg stikke pikken i / Drit i ka de andre jentene sier, ikkje la deg styre av kompleksene de har / Du trenger ikkje være snill pike i kveld / Så kom til meg hvis du vil sprike i kveld" (Correct me if I'm wrong @ hoetell@gmail.com)


..uten at det blir kleint, så er det en bragd i seg selv. Gjør deg selv en tjeneste og sjekk det ut på www.myspace.com/alagetbergen. Hvis du bare gidder å høre på en av låtene, så er kanskje Åpent sår den beste. Mail oss gjerne å si hva du syns. Adressen står to ganger i innlegget allerede, det burde være nok. Om ikke annet, takk oss for at we introduced you.

Ingen kommentarer: