søndag 6. januar 2008

Please say the babyI disse schtøgge, kalde januardager, gjelder det å glede seg til ting for å ikke gå mental. Du veit hvor jeg vil. Glede seg til reiser, konserter, leikaring, overstått deadline, et godt måååltid, en skål med gode venner, noe fett som skal komme i posten - eller kanskje du bare gleder deg til Hotel Cæsar starter igjen? Uansett.

For dere nye lesere som ikke gidder gå bakover i arkivet, vil jeg rette oppmerksomheten mot vår ønskeliste - sånn konsertmessig. Du er sikkert uenig, de fleste hankjønn som har kommentert lista mener at Jigga burde vært øverst - men, vi ække hankjønn, og Jigga ække øverst i det hele tatt. Og dere hankjønn som er enig med oss, er selvsagt våre favoritter. Lurer du på hvem som troner øverst på Hotells grisete ønskeliste? Sjekk da, din streeeeeber.

I samme slengen kan jeg nevne at MIMRING også er ganske godt for deg, når vinterdepresjonen bare krafser deg i nakken med is under neglene. Hoetells største oppturer høsten 2007, kan du nyte synet av HER!

Ingen kommentarer: