søndag 13. januar 2008

Ting som er schtøgt #2

Vi er stort sett glade som lerker, men er det en ting som får sinnet vårt til å koke på byen, så er det drunken monkeys som ikke klarer å holde styr på arma sine. Vi havna nesten i bråk både fredag og lørdag, av den simple grunn at vi ikke liker så godt breiale fuckers som ikke eier folkeskikk.

Det finnes to typer.
1) De som vil klemme og klå
Dette er jo, by faaaaaar, den verste sorten. De som ikke har fått nok kos av mamman sin, og hverfall aldri får seg dame, benytter gjerne rusen og utelivet for å få ta på litt jentehud, eventuelt gnikke seg inntil danseglade, og intetanende jenter. Disse fortjener så mye pryl at jeg orker ikke tenke på det en gang. Og forresten, de som blir sure når de ikke får lov å klemme på kinnet ditt, eller jukke mot rumpa di, de burde STEKES i syre.

2) De utagerende
Armer og bein skal være i bevegelse på dansegulvet. Men arma skal ikke deise inn i trynet på andre, og beina skal ikke trampe på uskyldige sneakers. Det er en REGEL. De som har tilnærmet spasmer på dansegulvet, og rett og slett fører til tilfeller av blind vold, de burde geleides ned i kjelleren på Rå og slås hardt i ansiktet av en dørvakt.

Vi har opplevd begge sortene denne helgen, men takket være at horemora er så tøff i trynet, har de gått slukøret hjem, med noe LITE og TYNT mellom beina. Har du synspunkter på saken? Kanskje er du en av apene? Eller kanskje du har blitt forulempet av et fremmed lem på dansegulvet? Skriv i kommentarfeltet, frender.

1 kommentar:

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.