tirsdag 8. april 2008

Beat for beat

Selvom mye av godmusikken nå stadig skliiiiir nedover skråplanet og blander seg i gryta med houserytmer og elektrobeats (som hørt hos Ne-Yo, siste singelen til Joe Budden, nyeste låta til Beyonce, med flere. Og mistforstå oss rett - vi kan like begge deler!) er det noen som holder på de harde nikke-med-hodet-beatsa. Det er godt. Blant dem finner vi Pharrell, selvom han sikkert setter seg ned i godstolen og mekker noe syke housegreier før vi rekker å si NERD PÅ ØYAFESTIVALEN. Vi får bare forsøke å ta det i mot med åpne armer, og øke tempoet på dansetrinna så godt det lar seg gjøre. Så lenge det høres fett ut, såklart.

Det var en liten digresjon. Japansk er trendy, Tokyo er det nye Gran Canaria og Manga er hot. Det har Pharrellen vår skjønt, og låta han har gjort med Busta Rhymes og Teryaki Boys (mm, blir du ikke sulten av navnet?) "Zock on" er ganske flott. Spesielt festlig at gutten prøver seg på japansk. Hør, og les videre.


Det som er litt fiffig/irriterende (stryk det som passer), er at den får hjernen inn på en heeelt annen låt - men som OGSÅ er Pharrell sin, nemlig fjorårets "Give it up" med Twista. Den godterivideoen vettu.


Sittern rett og slett og driver med god gammaldags resirkulering? Eller er det bare en funny tilfeldighet, som jeg egentlig ikke burde blogget i det hele tatt. Hah, nei hva er det jeg sier - ALT burde jo blogges. Uansett, begge deler er gode låter - og du kommer sikkert til å danse til den øverste snart.

1 kommentar:

Anonym sa...

ALT burde blogges. Korrekt.