mandag 7. april 2008

The worst Damn thing

Hoetell liker å mimre. Tilbake til den tid vi var naive, og ikke mistenksomme, kyniske horer som nå. Da vi hørte på "Complicated" og lurte på hvorfor han karen vi var så ulidelig keen på var så jævla fucka når han var med vennene sine. Han var jo bare såååå snill og sjarmi på tomannshånd. Og han strøyk deg i håret og var skikkelig mjuk og fikk deg nesten til å føle deg som alt annet enn den løse, tøsete jenta du var.

Hva skjedde egentlig med Avril? Hvorfor lager hun ikke soundtrack til våre liv lenger? Hvor lager hun schtøgge, schtøgge sanger og prøver å være en kryssning av Hanna Montana og en piska 12 åring som elsker Sum 41? Skam deg, Avril.


Og, nei. Du ække fin med blondihår. Bare så du vet det Avril; you act like a fool to uuuuus... Tell us, Why you have to go and make things so complicated..... lalalala

4 kommentarer:

Anonym sa...

Døh, kom ikke complicated i sånn 2002 a? Når varre dere fikk dere musikksmak a?!

Hoemami sa...

Du veit vi digger Britney, sant? I 2008. Hoetell liker popmusikk, sånn er'e.

Mats sa...

Oh! OH! dette vet jeg!
Det er fordi Avril Lavigne alltid var et produkt av folks som trudde dem visste hva som var the shit. De traff jævli bra en gang (og Complicated er jo en god popsang) men nå har de bare driti seg ut og hu er blitt gammal (i popforstand).

Baren under der jeg bor spiller stadig Girlfriend før de åpner. Det er nitrist..

ksuu sa...

britney spears ?
hvem liker henne daa ?
kom litt opp til fremtiden dA !
Avril Lavigne er skikkelig god hun.'
(L)
try to understand this !
i'm sure tha t you have'nt heard song either !
daa-a ! :D
take that one!