søndag 6. april 2008

Pupp, skateboard, house, party, 80s: Sounds like Spring

Noen ting veit man bare at blir dritbra, mens andre ting avventer man kanskje å glede seg til fordi man ikke vet om man er spent eller skeptisk. Vi er begge deler i skrivende stund. Vi skal nemlig introdusere dere for vårens spenningsmomenter hva albumutgivelser angår.

Santogold

Dette er dama som har sunget i skaband og laga musikk for Ashlee Simpson. Sjæl blir a sammenligna med M.I.A, men er visst hakket mer indieish og 80s.

Teyana Taylor

Stort hår, skatebord, sytten år, søt og på lag med N.E.R.D. Og en låt som heter "Google me". Gjør det da!

Ne-Yo

Hvorfor vi er spente og ikke bare gleder oss, sier du? Fordi Ne-Yo virker på sin nye singel "Closer" å ha gått house. Og. Altså. Vi liker det så langt, men igjen. Småskeptisk og spent.

Kid Sister

Kid Sister sier at selvom hun er trendy, så kan alle få bli med på festen. Takk! Så snillt!

Scarlett Johansson

Scarlett er visstnok mer enn digg, sånn som oss. Hun kan visst synge også. Kvalmt, eller hva? Eller ikke. Hun skal synge Tom Waits covere. Ikke helt vår sjanger, men når dama med svære pupper og blondt hår skal synge mjukimjuki musikk, så våkner vi. Det kan jo bli søtt.


Vi kommer tilbake med album vi gleder oss til... og album vi grøsser på ryggen av å høre at skal komme ut. Også på våren da. Som liksom skal være god og mjuk. Nuvel. God søndag for denne gang.

2 kommentarer:

Feil sa...

Tom Waits er the shit da!

Erik sa...

Okei
Nå har jeg kun hørt tittelsporet fra Scarlett-plata. Men God damn da. Det holdt lenge for å skrive det her. Den er jo mucho fantastico. Både vokalen, mixen og...ja, alt. Tenk hvor mange Rod Stewart versjoner Tom har måttet lide seg gjennom av sine egne sanger. Jeg trur'n Tom vil like denna, jeg.