onsdag 16. juli 2008

Agurkmuzik

Det er bekymringsverdig at verdens mest betydningsfulle hitliste er full av dritt. En ting er at Erik & Kriss har den mest nedlastende sangen på norsk itunes forrige uke - en annen ting er at Billboard toppes av en flau sang om en jente som liker å kysse andre jenter. Top 5 grusomme låter på Billboard:Kate Perry - I kissed a girl (1)

Les teksten her. Hør sangen her. Nok sagt.Natasha Bedingfield - Pocketful of sunshine (7)

Ingen synger "uh", "ooo" og "ohh" verre enn den dama her. Hør de fem første sekundene av låta og hat.The Pussycat Dolls - When I grow up (12)

Det gikk ikke så bra med soloforsøket til Nicole Scherzinger. Til tross for at singelen "Whatever U Like" er det beste hun har brukt brystet sitt til, virka det ikke som verden følte greia. Nå er strippegruppa tilbake med denne usjarmerende låta. Hadde de vært 16, liksom. År altså. "I always wanted to be a superstar And knew that singing songs would get me this far". Dessverre.


Mann eller kvinne?
Jordin Sparks med Chris Brown - No Air (19)

Jævla skrikekjerrig, håper Herr Brun got paid.3 Doors Down - It's not my time (25)

Konservativ sørstats"rock" på sitt aller, aller verste.

C.

2 kommentarer:

Mats sa...

Jeg så 3 Doors Down på TV på mandag. Jeg måtte skru av lyden, det var så jævli! Who the fuck is Erik og Kriss?

A.C. sa...

shitttt girl.. ta det med ro hehehe
jeg er helt enig med deg i hva du sier men dessverre så har ikke resten av verden samma smak som deg, eller meg for å si det sånn..

men den verste sangen der er av PCD..
er ikke de rundt 27 år å synger om en sang som høres ut at de er 14, men det er akkurat de som liker disse sangene for lille søstra mi er 13 å for henne er det verdens beste låt.. så hva kan man gjøre???

verden hadde være et bedre sted å leve på hvis all den musikken kunne bli borte...

ok ble litt for inspirert heheh