onsdag 16. juli 2008

Oh, behave!Det er tydelig etter spørreundersøkelsen at de fleste av dere vil bruke høsten på å kline. Som en liten frekk stilk som springer ut etter den svært fruktbare Bytrynebachelor og –bacheloretteserien vår, gir vi her dere noe do’s and don’ts sånn rent bymessig. Hvordan skape dårlig stemning, og hvordan forsøke å bevare den gode rett og slett!

- Ikke match New Era caps med miniskjørt. Just. Don’t. Do it.

- Gutter, husk: jenter som shaker booty er ikke uten videre åpen for booty call. Det vil si bootyshaking betyr ikke – ”ta på rumpa mi da, ta på den, ta på deeeeeen!”. Det er en bevegelse, ikke en innbydelse.

- Ikke forsøk å kåte opp eventuelle mannlige beilere ved å være drita og kline med venninna di på dansegulvet. Pinlig. I de fleste tilfeller vil det resultere i mindre av den responsen du ville oppnå. Og hei. Hvis det er pikekyss du egentlig vil ha, kan dere jo gjøre det på privvaten.

- Hvis du skal stase deg til i høye hæler, øv jæææævlig lenge hjemme først. Fikser du ikke hælene, ser du ut som en kalv. Kalver fåkke kline.

- Spooning på dansegulvet er kun ment for folk som kjenner hverandre eller eventuelt blir enig om at spooning/tørrjukking kan forekomme. Det er en stor DON’T å smugspoone en uskyldig danseløve med skrevet ditt. Fremmed skrev er u-nice, og klining blir raskt uaktuelt.

- Smil! Det funker alltid. Så lenge du ikke har pølse mellom tenna.

- Ikke oppsøk et klineoffer i kvart på 3-draget. Da føler begge parter seg schtøgge, og det tjener ingen på.

- Ikke bom røyk av en fremmed som ser utvilsom eller søkende ut. Du kan ha en ivrig fyr/dame løpende og pratende etter deg resten av kvelden som resultat av at dere unektelig har felles interesser. Røyk, altså.

- Skal du passere folk på et trangt utested? Trekk til deg møkkalabbene. For guds skyld, ikke benytt trange situasjoner til å smugklype rumper og lår eller gnisse borti titties. That’s just nasty.

- Smink deg hjemme. Å vaske hendene etter do vil alltid bli sett på som viktigere og mer uunnværlig enn pudderet ditt og truten din, så du lager bare dårlig stemning når du skal blocke speilet i 12 minutter.

- Bytt ut øl med cava. Great success.

8 kommentarer:

johanne sa...

En annen u-ting er gutter som kommer snikende bakfra og plutselig står å danser med deg uten at du merker det fordi det er fullt på dansegulvet. Eller... du merker det til slutt når venninnen din setter opp hvorfor-i-helvete-danser-du-med-han schtøggen-der-blikket og peker på noe bak deg....

Hoetell sa...

ja, definitivt - jeg valgte å kalle det ufrivillig spooning, sånn med tanke på at de gjerne forsøker å forme kroppen sin umerkelig mot din - slik at det ikke blir lagt merke til før nettopp dette WTF!?-blikket fra venninna di. jeeees. it has to stop. NOW.

Mats sa...

Men akkurat den sminke seg i speilet på klubb-greia kan da ikke klineblokke? det er jo ikke dudes på jentedo som ser det og blir put off?

Joppe Doh sa...

mer klinebilder, mindre tekst

Hoetell sa...

Vel, det står i innledningen at dette er ting som kan skape dårlig stemning evt beholde den gode på byen. Den jævla sminkinga kan definitivt indirekte klineblokke, spesielt for de jentene som da vil kline med jenter - som det finnes mange av.
:-)
Forresten sklir jentedo/guttedo gjerne litt ut sent på kvelden. Da kan så mangt bli observert.

ulv sa...

begrens smilingen, for all del.
du vil ikkje høre resten av kvelden "men, du smilte jo innbydende til meg" av han litt innpåslitne fyren.

Johanne sa...

haha må nesten slenge inn en liten "word" til den siste der! Smiling misforstås ofte. At jeg smiler til deg betyr IKKE det samme som at jeg vil pule!

ulv sa...

ellar danse for den saks skyld.
det kan også godt hende at eg smilte til han bak deg for alt du vet.