tirsdag 22. juli 2008

Ukas blogganmeldelse: FORFALL

Dette er første del i serien hvor Hoetell anmelder andre blogger. Vi skal ta for oss bloggene kategorisk: Utelivsblogger, DJ-blogger, utleverende, ekstremt personlige blogger, moteblogger og what not. Vi gir karakter etter aktivitet på siden (det er sykt irriterende å gå inn på blogger som ikke har posta nye ting siden sist), og innhold. Design gir vi faen i fordi vi 1) merker at de fleste beholder oppsettet som blogg.no, blogspot.com eller wordpress.com setter, og 2) fordi design ikke er vår greie. I det hele tatt.

Først ut er den tidligere svært omtalte Bloggføring. Deres agenda er å sette spikern i kista for alle andre blogger, og de som står bak frekker seg hakket mer enn oss. Om enn noe mer ujenvt.


Aktivitet: 2 / 6
Innhold: 3,5 / 6


Det var en tid da alle stilte "Har du sett den der bloggføring?", "Er det dere som er bloggføring?" og andre bloggete spørsmål. Alle lurte på hvem som skrev stygge ting om Hanne Danielsen og ville gifte seg med oss. Bloggførerne begynte med dristige, velskrevne poster som fenga alle hipsternes oppmerksomhet. Hypen døde. Fort. Kvaliteten falt. Betraktelig. Åh, vi er så fandenivoldske at vi kan kan lage edgy morro ut av noe alle mennesker over femogtredve syns er kjempevondt - gi oss oppmerksomheeet. Den greia der har alle gratisaviser gjort siden '98. Det friske pustet der var har blitt til dårlig ånde. Do something.

10 kommentarer:

Mats sa...

Link til alle bloggene på vote-tingen, hoes. Link! Lazymats gidder ikke gjette eller lete eller noe...

RiRRi sa...

hadde aldri sett denne bloggførings-bloggen før dere skrev om den nå... jeg er vel ikek helt med i tiden. Jeg lever i min egen lille bloggeboble...

Hoetell sa...

de hadde sin storhetstid for en god stund siden, da mange syntes de var provoserende og spennende siden ingen visste hvem de var. but things have changed. uansett, du har ikke gått glipp av noe :)

hoetell sa...

http://supa-fresh.blogspot.com
http://kjefta.org
http://oslonights.no
http://thejaywalkers.blogspot.com
http://bloggforing.blogspot.com
http://www.nrk.no/lydverket
http://raggabalder.blogspot.com
http://polkadots-vodkashots.blogspot.com

Ri` sa...

så de nevnte dere der nå, hahaha... ja, ja.. morro med folk som ytrer sine meninger.. men greit å holde seg litt Over lavmål da eller? hjelp

Anonym sa...

Ja, det er litt sørgelig egentlig.

Anonym sa...

fin blogg av finfine jenter. Hvem er de i bloggføring ??

Bloggfører sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

bloggføring er peter amdam i ntt&dag. han sa det sjæl

christiane grelland sa...

vel vel. han sier mye rart.
jeg vet ikke hva jeg tror. men jeg vet han har snakka dritt om mange venner. litt care, litt jeg synes det suger.
"åh huff, åh huff, ikke blogg meg i hjæl a!"må vel noen av de tenke. det har vært veldig mye av det samme i det siste.

www.snuskfx.blogg.no