torsdag 28. august 2008

RAP & RAZZIA

Sykdom bringer stort sett vonde ting. Vi rammes av alt for mye tid til å gjøre kjedelige, unødvendige ting på internett, og dette har resultert i nært innsyn i andres liv. Det er så sjukt mange grusomt utleverende blogger på markedet om dagen, og i forbindelse med blogganmeldingen her på hoetellet, står nettopp disse bloggene for tur.

florenthyna.blogg.no//florenthyna.tk
Florenthyna legger ut om flyktig kjærlighet, politirazziaer, kokain, Onkl P, A-gjengen og mora si. For noen uker siden skulle hun skyte eksen sin og den nye dama hans hvilket endte opp i besøksforbud. Forenthyna ga faen og overtalte moren sin til å flytte etter eksen til Trondheim. Familien dro til Egypt og Florenthyna fant the love of her life i rasta-flette-mannen på hotellet. Han var visst dårlig i senga. Hun kom hjem. Så var det Pieter sin tur i pitaen. Party med 6g brus rett i nesa og rapping. De dårlige nyhetene er at bloggen plutselig ble borte for et par dager siden. Rett etter razziaen, såklart. For dere som ble dratt inn i dramaet, så er hjemmesiden hennes fortsatt oppe.

Karakter: 4. Hadde lett vært en 5’er hvis den fortsatt hadde eksistert.

Misskali.blogg.no//kalii80.piczo.com
Dronningen av smilies, kleine hiphop-uttrykk, stiv asshaking og psykiske lidelser. Faktisk har dama fantastiske 14. Bloggen er full av bilder av Kali selv i ulike positurer. Hyppig hårfarging, chilling, sigg og latte er livet til denne dama. Da vi begynte å lese misskali.blogg.no var det drama og intriger på nivå med florenthyna, men nå er det bare bilder av mat og kattepuser. Og David. Likte han der eksen som lage så stygg hardhouse at vi ble redde langt bedre.

Karakter: 2

luvya.blogg.no//dagboka.blogg.no//tyra45.blogg.no
Hva skal man gjøre når en dame på alder med våre mødre legger ut bilder av sine nyinnkjøpe tangatruser på nettet? Dama er fra Midtre Gauldal og bruker en eller annen elektronisk treningsmaskin på fulltid. Treningsmaskin og blogging, altså. I likhet med Kali, sirkulerer mye rundt trygda selvfølgelig. Den bloggen her bør ikke leses, egentlig. Man føler seg slem. Det er så utrolig mørkt.

Karakter: 1

17 kommentarer:

Cassa sa...

HAHAAAA! Jeg har lest på første og siste av disse bloggene, den i midten må jeg sjekke ut nå. LÆTTIS. Man klarer jo ikke å la være å lese heller! Men oh my god, er Florenthyna bloggen gone?:( Krise.. Hun har profil på Kingsize, hun er visst sanger og. Kanskje dere skal anmelde musikken hennes heller.

Maria sa...

Jeg så Florenthyna in real life.. Det var skummelt!

Anonym sa...

hva skjer med at horene i hoetell legger inn alle kommentarene sjæl?
INKLUDERT DENNE!!!

Faen jeg er full nå! faen, den ræppe-dingsen jeg gav ut for et par år siden skulle jeg aldri ha gitt ut! Hvor gammal var jeg, lixom? Å ræppe om mannfolk som vil få meg til sengs med paraplydrinker... What the fuck! En kald Hansa er mer enn nok, for å si det sånn. WHO AM I KIDDIN´? Faen. Jeuss. Faen. Faen.

Carina sa...

Hoetell
dere er geniale
stå på!!
<3

Miss Pearl sa...

Haha, denne florenthyna er omtalt i flere blogger. Har fulgt med litt på den forsyrra bloggen, og ler like godt hver gang!! KJipt at den ble lagt ned, brødunderholdning er artig. Må si at jeg er mere skremt av tyra og hennes g-stringer...

Anonym sa...

HOETELL RULES ONLINE!MEN HVOR FÅR MAN TAK I SPIRIT BLADET IN LIFE?!?!?!?

Johanne sa...

Det var da som faen, jeg får verken tyra45 eller luvya linken til å funke... Er de og nedlagt?

Chrissypop sa...

Hun Tyra45 bytter navn på bloggen hele tida. Nå heter den dagboka.blogg.no. Det er så utrolig mørkt.


Spirit er å finne i butikker og på videregående skoler rundt i landet! Løp og hent.

johanne sa...

Åja jeg trodde hun hadde 3 stk jeg. Var inne på dagboka og tenkte at hun der kan da umuig ha så mye å dele at hun trenger TRE forskjellige blogger...!

Anonym sa...

jeg fikk ikke noen av linkene til å funke :/

Anonym sa...

Florenthyna har laget seg en ny blogg. http://fkss.blogg.no/

Anonym sa...

Tyra har ny: tyrapus.blogg.no

Anonym sa...

http://ulrikkelunds.blogg.no/1219958307_siste_vlogg_meg_om_10.html#comment


SERIØØØØØØØØØØØØØØST......

Chris sa...

"Har sovet i hele dag,orka såvidt å gå i butikken for å kjøpe meg røyk og kattesand"

Oioioi, jeg kastet nettopp bort 3 min å den siden aaaargh!

Johanne sa...

Må bare takke for tipset om hun florenthyna. Høy underholdningsverdi for en med absolutt ingenting å gjøre! :)

johanne sa...

http://florenthynafan.blogg.no/

vet ikke helt jeg... for real?

Karoline Kali sa...

Ser dere har skrevet om bloggen min,men så det faktisk ikke før nå,3 år etter.Skjønner ikke hvordan dere fant den,men måtte le da jeg leste hva dere hadde skrevet om bloggen min. misskali.blogg.no