fredag 22. august 2008

Referat og ønskedrøm

Dj Purple setter pris på søtsaka!
Godt med blitz!

Yannick, Annette og Questlove! Hurra!

Mr. Questlove did goooooooooooooood last night. Hvis du ikke var der, gikk du glipp, og hvis du var der, var du kanskje en av dem som minnet oss på at bloggen vår er verdsatt. Hei!

Over til business. Vi liker å danse. Nei vent, vi elsker å danse. Vi liker det best når det er litt god plass. Og selvsagt når musikken er god, men det er en annen historie.

Vi vet vi ikke bare snakker for oss selv når vi deler dette danse-irritasjonsmomentet. Det er skummelt når noen plutselig bestemmer seg for å ta headspin på gulvet.... Eventuelt andre halsbrekkende muuuves som krever 3-4 kvadratmeter med space. Just do it at home, will ya? Å bli sparket i bakhodet av en rockefot kan gjøre vondt og brått bli slutten på en god kveld. Dette er selvsagt en hypotese... men vi ser for oss at det skjer før eller senere. Og vi vet at det er mange som frykter det. Så. Det er uansett udigg å gnisse hodebunnen mot gulvet. Særr.

6 kommentarer:

cassa sa...

Jeg kommer aldri til å slutte å ta headspin på Livingroom, sorry jenter.

Anonym sa...

trist blogg, jenter. JÆVLA TRIST.

RiRRi sa...

Jeg og Cassa stiller i synkron-headspin i neste sommer OL! (Hvis fler vil bli med er det trening hver torsdag på Livingroom. 1700,- i mnd-billigere får du det ikke!)

Vi skal squuuiiiiize ut de ganle breakerene fra gulvet! De har vært der for lenge!!

Cassandra sa...

Yup, Ri. High five!! Så får de stå på hjørnet og være pølsemenn mens vi tar synkronspinsa. That`s the future. Smækk smækk!

RiRRi sa...

smækk smækk!! bræææhhh!brææhhh!

88problems sa...

ikke trist akkurat, men kjedelig.