lørdag 17. oktober 2009

Vingård, Brasil & Festival

120 timer. Jeg er ganske søvnig.

Det regnet bare sånn... 2 timer på 6 dager. 
Anand danser, Andrew tar bilder, men hunden har det best.

sydenfestival.

Å være i Bergen på en slags ferie er nesten som å være 17 år på sydentur, bare at den stygge musikken og de sleske guttene med håret dratt bakover på en ekkel måte er byttet ut med gode 90-talls hits og fine folk med stilige sveiser. Girson fra A-laget har spilt opp til dans et par veldig fine kvelder - håper han tar med seg Full Effekt til Oslo en natt snart. Det er Gucci Mane og Robin S. i deilig blanding. A-laget spilte konsert i går. Det er kjempegøy å se et lokale fullt av folk rope "Eg ser du rister skikkelig, deg vil eg stikke pikken i". Men "Slem tøs" er jo en lokal slager av største slag. Likevel var høydepunktet kanskje da vi hørte lyden av Robert Miles sin "Children" komme snikende, så alle i laget ta tak i mikrofonen og fylle den med "Festival-Girson". Etter konserten satte Girson på "Show me love" og jeg holdt meg fast i høytaleren og kastet hoftepartiet rundt i lokalet. Når vi skulle gå så vi Akil the MC fra Jurrasic 5 og El Da Sensei fra Artifacts. Og Parablas og Marcelo. Norsk hiphop 2000, yo. De skulle visst konserte på Ricks i kveld. Søndag. 

Folk i full effekt på kvarteret.
Renate kjenner seg som en slem en.
Vicky og megselv.
Lars gjør sånn man gjør med munnen når man hører på tøff musikk.
Vågard Verbal gir hånden. Til Chris Lee?
The man himself.
Dawgen steppet inn for Boge.
Animalretane.
Alle hender opp, alle hender opp.
Pen, to og tre.


mat & fotnedsetting.

Anand Chetty har laget skikkelig god gulasj og Andrew har laget dødsdigg gryte på etterfest. Dere kan trygt spise hos begge disse. Andrew har også lært bort et bra triks: Det er mye diggere å varme opp kald pizza i stekepanne enn i ovn. Hvis noen lurte. Jeg og Anand og Nam har lekt på loftet til Anand. Det kan hende det blir noe man kan høre på etterhvert. I mens kan dere lese bloggen til Nam. Det er kanskje den aller beste bloggen noen sinne. Hvertfall på alt for lenge.


Festival-Girson ga oss en privat fremføring av låten med 
en av tidenes mest skandaløse, norske tekst. Gled dere.
Renate setter ned den feminine foten.


brasil. bergen.

Noe av det fineste på sydenturen skjedde da jeg og Lars Vaular skulle komme oss fra Loddefjord til byen midt på natten. Ingen kommer seg som kjent fra Loddefjord, men vi fant en buss. Midt på natten. Og det var ingen andre på den. Vi hadde forresten vært i Loddefjord for å feire bursdag. Fikk masse mat og små glass med drikke i mange forskjellige bruntoner. Lærte også at brasilianere liker å sette en flaske på gulvet å danse over den. Mye rumpe. Husket heldigvis kameraet.
Alle aldere er på dansegulvene i Loddefjord.
Bromance.
Utvidet bromancing.
Bursdagsbarnet og Bianca.
Youtube DJ.
DJ Chetty spiller Chromeo.
Lars Vaular danser som ingen andre. Tøft.
Kjøleskapskos.
Bursdagskjærsting.
80-talls klær og 90-talls musikk. Real.
Mannen med alle de små glassene.
Lars går inn.


2 kommentarer:

Anonym sa...

You make Bergen look like the best place ever!

Greta-G sa...

Jeg blir sykt misunnelig av å lese dette innlegget!
Jeg vil også på ferie til Bergen!

/Greta-G