tirsdag 26. januar 2010

DUVET AT LARS VAULAR ER BEST SKIKKET

Norge har fått et nytt hiphop-sted på nett. Folket bak siden vil styre unna det "alle" vil ha (kommersielt stoff) og grave i eksrapperes nåtid. Smiley-svarene tyder på at det skjuler seg kvinner bak DuVet, men vi vet at det blant annet er en kompis med bil. Uansett. Alltid koselig med nye tilskudd, så vi tok en prat med et uidentifisert medlem av DuVet-gjengen.


Hoetell: Velkommen! Siden deres er litt gøyal, egentlig. Hvordan kom duvet.no til verden?

DuVet.no: DuVet.no kom egentlig til verden i fylla. De 2 "gründerne" bak DuVet.no er gamle grinebitere som ønsket seg ett litt mindre kommersiellt alterntiv til andre "hiphop" sider. I fylla har dette blitt diskutert i en årrekke, men når "vår største konkurrent" mistet sitt engang o'så flotte magasin, så følte vi tiden var inne for å realisere en grinebiternes planer. Nå 2mnd etter launch er vi hele 6 personer involvert i siden, også har vi i tilegg ett par andre "deltids huer" som gjør dybde saker. Treff på siden er off the heezy på 2 mnd., så vi er fornøyd med resultatet hvertfall.

Hoetell: Litt glissent i mp3-arkivet deres foreløpig - hvor vil dere med alt dette?

Duvet.no: Glissent? På 2mnd har vi over 465 mp3'er på siden. Det går ann å bla i mp3'ene nederst på siden vet du søta:)

Hoetell: Kingsize har mange flere norske mp3er enn dere. Hvor stjeler dere hiphop-nyhetene deres fra?

Duvet.no: Det er en hemlighet DuVet, men det meste av utenlandske nyheter kommer fra Da Allmighty Internetz..

Hoetell: Hvem burde vinne spellemannsprisen i hiphop-kategorien?

Duvet.no: For det første syntes vi 3 nominerte er litt lite, man bør kanskje utvide til 4-5. Men det er klart Lars Vaular som er best skikket av de nominerte etter vår mening. Uten å hate på noen: så burde vel Chris Lee blitt holdt utenom "hiphop" kategorien, og Tommy skiva var desverre ikke den helt store höydaren etter all hype'n. Så ja, Lars! Men Tommy Tee fortjener en egen spellemanspris for "lang og tro tjeneste".

Hoetell: Alltid morsomt å lese om hvor det ble av folk. Er det vanskelig å finne norske eks-rappere?

Duvet.no: Egentlig ikke, Da Internetz finner alle, og de er vanligvis fortsatt PR Kåte folk disse ex-rapperne, t.o.m etter de har lagt opp. Vi sleit litt med Kleen Cut, men vanligvis så holder vi igjen "Vi fant" intervjuet i en ukes tid for å gi inntrykk av at vi har gjort mer jobb en vi har.

Hoetell: Hvilken eks-rapper ville gitt duvet.no den ultimate "Hvor ble det av.."-saken, tror dere?

Duvet.no: Det heter "Hva Skjedde Med", det er mye mer ganxtafied enn "Hvor ble det av", mye mer ganxtafied! I norge så ville Opaque gitt oss mest boost føler vi. Men han er jo egentlig ikke helt borte, han rusler rundt på scenen i parykk og revisor skjorte sammen med Loudmouf og gjør kule ting fortsatt. Så kanskje Cast, han har jo blitt borte fra rap radar'n DuVet. Våre spioner har observert han i Oslo by og som dørvakt ett par steder. Men Cast Motherfucker hadde vært den ultimate norske "Hva Skjedde Med". Nå hadde det kanskje også vært litt mer ultimat å fått med seg en amerikaner. Der borte føler vi at Coolio, Craig Mack, Lady of Rage og Blazay Blazay hadde gjort seg på listen.

Hoetell: Vi lage faktisk en "Hva skjedde med..." selv. For nesten to år siden. Om en frekk, liten gangsterkvinne. Skal dere snart lage en om hvor det ble av jenteinvasjon-Christine?

Duvet.no: Hadde ikke låta hennes vært så sykt dårlig så:) Hehe.. neida, kanskje det. Om dere følger med på siden så har dere kanskje sett at vi elsker jenterap, og vi mener at vi trenger flere jenterappere her i landet. Christine Dancke var en pioneer selv om vi kanskje ikke er fans av musikken, så det er ett godt forslag. Men hvis HoeTell blower opp så vet jo alle hvor hun ble av, og da er det ikke så morsomt lengre, vi prøver jo å finne folk som "gjemmer" seg og har "forduftet" fra hiphop.

Hoetell: Dere vet at hoetell svinger seg opp i valsen.


Ps. Vi har gjengitt svarene i sin helt opprinnelige (les: med skrivefeil og smileys) form for å gi et mest mulig autentisk bilde av DuVet.no. Vi skal følge spent med dere. <3 fra hoetell.