tirsdag 13. juli 2010

5 favoritter fra HOETELL-favoritt

Did you get yours? Hvis ikke er det på tide.

Moldegutten bak den beste norske etter-klokka-to-låta så langt i år, Marius aka. Mindflow, har tatt seg tid til å gi oss noen musikktips. Vi deler de selvsagt med deg!

Tusen, tusen takk Marius. Vi ♥ alle sammen, særlig WTF?

1. Katy B - Katy On A Mission
Produsert av Benga, en av de største stjernene på dubstephimmelen og var originalt bare en instrumental. Heldigvis la Katy B vokal på den, og løftet låta til et av årets høydepunkter! Garantert en hit!



2. The Freestylers - Cracks (CTRL Z Remix)
Originalt en låt av The Freestylers, nå remixet og gjort klar for 2010 av CTRL Z. En dundrende electro-house banger som gjør det stort på gulvet for tiden. Glem heller ikke å sjekke dubstep remixen til Flux Pavilion!



3. D Double E - Woo Riddim
D Double E er stor i grime scenen for tiden og man skjønner hvorfor når man hører hans versjon av Woo Riddim, produsert av S-X. D Double E's debut EP kommer til høsten på Dizzee Rascals label Dirtee Stank Recordings.



4. WTF?! feat. Dead Prez - It's Bigger Than Hip Hop UK
Det skal noe til å toppe originalen, men du bare vet at når denne dubstep-versjonen (som ja, faktisk er offisiell) droppes, da går folk av skaftet rett og slett. Big!



5. James Blake - CMYK
Noe helt utenom det vanligvis man finner innen dubstep for tiden. James Blake har en særegen stil, og CMYK som er tittelkuttet fra hans nye EP er sær, rar og ganske deilig! Rett og slett emotional!

1 kommentar:

snowboner sa...

Sjekk ut video fra releaseparty på Mindflow - Switched!
BrukBar & Supa i Trondheim!